Jolidon si sutienele

De vreo 5 ani îmi cumpăr sutiene numai de la Jolidon. ÃŽn comparaÅ£ie cu Triumph, sunt oleacă mai ieftine ÅŸi cam la fel de bune. ÃŽn orice caz nu merg la piaţă să-mi cumpăr “ţâţar”, cum zicea un coleg de liceu.

Jolidon face sutiene foarte ok, aşa de bune că nici nu le simt pe piele de multe ori. Nu ştiu ce sârmă folosesc dar e mişto că nu mă strânge şi nici nu-mi lasă urme pe piele.

Acum un an mi-am cumpărat un alt sutien Jolidon. Era perioada reducerilor, mi-a plăcut mult modelul aşa că nu m-a durut la buzunar să dau 28 de lei. Foarte comod, lejer, drăgălaş etc. Problema e că legăturile dintre bretele sunt din plastic.

După câteva luni (fireşte că nu l-am purtat non stop!) o chestie de plastic de la o bretea s-a rupt. Am aruncat plasticul şi am cusut breteaua. Mi-era prea drag sutienul, plus că venea vara şi e foarte răcoros.

Buun! La câteva săptămâni se rupe altă chichiţă de plastic. Fir-ar! L-am aruncat prin dulap de nervi.

Acum o lună am descoperit sutienul cu pricina. Am cusut breteaua şi l-am purtat o dată. Fireşte, iarăşi s-a rupt ceva la el. Altă chestie de plastic. E aşa de subţire plasticul ăla că l-am putut tăia foarte uşor cu o unghiera.

Nu înÅ£eleg de ce a tot cedat plasticul, nu e ca ÅŸi cum aÅŸ avea bustul atât de mare încât să se rupă de greutate. Dimpotrivă, port cel mai mic număr! 😀

Pentru neneii ÅŸi tantile de la Jolidon: faceÅ£i dom’le sutiene care să nu aibă legăturile de plastic aÅŸa de fragile! E enervant să le tot coÅŸi, mai ales că preÅ£urile nu sunt deloc de neglijat. AveÅ£i modele super miÅŸto dar mai lucraÅ£i la chestiile astea. FaceÅ£i-le din ceva plastic mai rezistent!

Apropo, am vrut să-mi cumpăr lenjerie dintr-un magazin (nu ştiu ce marcă) din Debrecen. Cele mai mici mărimi erau dublul meu. Chiloţii expuşi erau uriaşi în comparaţie cu măsura mea. M-am speriat. Mă gândesc că majoritatea unguroaicelor au fundul mare şi sânii imenşi. Ferice de unguri!

p.s: Oare ce-or mânca de sunt atât de dotate? 🙂

14 thoughts on “Jolidon si sutienele

  • imi pare bine ca iti plac sutienele de jolidon! iti recomand si de acum incolo sa nu renunti la ele chiar daca sa rupt o catarama de plastic cum spuneai,acum se fac cu catarame de metal un motiv in plus de ramane client fidel acestei marci bune si cauta aceste sutiene cu catarame de metal, sint mai rezistente, si eu sint fan acestei marci si imi plac la nebunie

 • Heh, i`m a boy ne ne ne ne ne. Si eu sunt Exclusiv Jolidon cand vine vorba de lenjerie. Ca noroc ca la noi nu pun plastic … nu au unde si nici de ce :))

 • Mortu: cine stie, poate inventeaza boxerii care tin instrumentul ridicat! :))

  Ovidius: sa nu uitam ca Arhi e un sot iubitor si fidel! La ce sotie superba are, il cred si eu! 😀

  Perti: eh pe naiba! Ultimul sutien a costat aproape 60 de lei si tot s-a rupt o chichita de plastic. Ce-i drept, nu e prea importanta, oricum nu o foloseam dar totusi s-a rupt.
  Io nu stiu sa fac bobguyas.

  Falcuta: hai sa nu fim rele! Singura grasuta de aici esti tu, cu burtica ta cu tot! :))

 • Ungurii sunt o altă rasă. Comparativ cu românii, au o altă constituÈ›ie, un alt tip de schelet osos, în general sunt mai înalÈ›i È™i mai solizi.
  Bucătăria lor tradițională include și destule mâncăruri grase.

 • deci nu ma intereseaza unde iti iei u suteinele… 😛 … sincer nu vreau sa mi incarc creierul cu o astfel de informatie inutila , nedorita , aberanta , insignifianta etc.

 • Lilisor nu te-ai prins? cu sutienele ca si cu alte produse.
  TREBUIE SA TZINA cat mai putzin daca se poate in fiecare zi sa cumperi ceva. Azi un sutien, maine un nou lampadar ca s-a stricat si ala….etc. In felul asta uitam ca suntem oameni si ne preocupa rahaturi care ar trebui sa fie o bagatela in viatza noastra.Nu te mira ca se strica toate chestiile indiferent ce-ar fi. Asta le e menirea de pe banda, banul tre sa circule ca-l ai, ca nu.
  Ideea e sa mergem la servici cat mai mult si sa cheltuim cat mai mult in felul asta suntem robotzei si nu “suparam” pe nimeni.
  trebuie sa ramanem consumatori iar pt aia tot ce cumperi tre sa se strice in scurt timp altfel ei nu vand iar tu stai linistita si ai vreme sa tegandesti la altceva mult mai important la care “nu ar trebui” sa te gandesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.