Obsesii…

  • Niciodată n-am înÅ£eles oamenii care devin obsedaÅ£i de o persoană. Mai ales acele copile (e ÅŸi mai tragic cazul băieÅ£ilor!) care îşi fac id-uri pe Youtube de genul “missedwardcullen4eva” sau “iloveedwardcullen” sau “kristin&edwardlove”.

Am luat exemplul Robert Pattinson şi Kristin Stewart aka Edward Cullen şi Bella Swan pentru că aproape toate variantele piesei River Flows in You au legătură cu actorii/personajele seriei Twilight. De parcă pianistul sud corean n-ar fi existat înainte de film! Toţii copiii comentează cât de irezistibil e Edward, cât de bine se potriveşte cu Bella, vaaii, ce îndrăgostiţi sunt ei doi, că de fapt ar fi un cuplu şi în real life. Who gives a damn? Eu vreau doar să ascult muzica, să mă bucur de sunetul acela fără să văd în video comentarii stupide şi mai ales, video-uri făcute după film. Ah, cât de enervant poate fi!

Mă gândesc că nici pentru actori nu e uşor. Mereu să fie asaltaţi de adolescente isterice. Chiar am fost curioasă de reacţia lor la celebritatea dobândită peste noapte şi am urmărit câteva interviuri cu toţi actorii. Robert, spre exemplu, a rămas şocat când fetiţe de 7-8 anişori l-au imploră să le muşte, să le facă vampir etc. Unde sunt părinţii? Da, mi-a plăcut cartea dar nici chiar atât de mult încât să nu-mi dau seama că Edward e un personaj fictiv, nu există şi nu va exista vreodată. Puii mei, am un bărbat  care mă face fericită din toate punctele de vedere. Why go for a vampire?! There is no such thing as the perfect man!

Ok, te-a fermecat tipul, înterpretează bărbatul perfect (chiar dacă e cel mai aprig criminal din toate timpurile!), e romantic, adorabil, protector etc. Dar dă-o naibii de treabă. Get over it! E doar un rol, un personaj descris de o scriitoare! It’s not a real person!

  • O altă chestie care mă irită e mania unor oameni care Å£in morÅ£iÅŸ să fie primii care comentează pe un blog/site mare, gen Perez Hilton.

Cred că primele 30 de comentarii sunt de la imbecili care, pe lângă faptul că nu au link către siteul lor, comentează doar atât “First!!”. Huh?! ÃŽmi scapă mie ceva? Care e faza cu First? Dacă nu scrii nimic altceva decât First, pentru ce naiba mai comentezi? Ai normă la scris? La comentat? Mereu vezi aceiaÅŸi rataÅ£i cum se înghesuie! E chiar patetic!

În altă ordine de idei, ne calmăm puţin şi ascultăm Kiss The Rain. Fireşte, tot de la Yiruma.

Yiruma – Kiss the rain
Asculta mai multe audio Muzica »

2 thoughts on “Obsesii…

  • In fiecare seara inainte sa adorm ascult melodii de Yiruma. Imi plac foarte mult.

    Dar langa el mai incape si Liz Story si David Nevue. Acelasi gen muzical. I love Piano 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.