Pe scurt de la concertele din cadrul Toamna Oradeana

– Sonorizare bună.

– mi-au plăcut trupele de dansatori. De la Fearless am observat o blondină, se miÈ™ca foarte bine.

– Ieri, 9 octombrie, au cântat 3 piÈ›ipoance blonde, Caliente parcă. E mult spus au cântat pentru că primele 2 piese au fost playback, blonda cu nuanÈ›e verzui/gri/whatever care saluta mulÈ›imea are voce nasoală. Mi se pare că nici nu a cântat, doar făcea prezență scenică. O altă blondă, îmbrăcată complet în negru, are voce bunicică, le dă clasă celorlalte blondine însă tot au dat-o-n bară cu un jenant cover după Whitney Houston – I will always love you. Să mai spun că probabil s-a învârtit Michael în mormânt la auzul reinterpretării piesei Billie Jean de câtre duduile fierbinÈ›i?! Au râs orădenii de ele cum n-au râs de ceva vreme de cineva atât de penibil.

Mihai Dacin știe să întrețină atmosfera. A dat premii, a adunat mulțimea de puștani în fața scenei, mai pe scurt: a reușit să intre sub pielea publicului.

David Bryan cântă bine. Asta o știu de la Hiroshima 64 Concertul Rock Aniversar. Aseară a demonstrat că știe cânta și piese trance/dance/house/naiba știe genul că nu-s fană. Ah, și a înnebunit adolescenții cu interpretarea piesei Vorbe de la 3Sud Est.

Sper să vă ofer și un videoclip, dar după ce venim de la concertul Sistem. N-am chef să ies din casă, dar n-am pace cu Laurențiu.

Ne citim!

Later Edit: David Bryan interpretând Listen to Your Heart și Vorbe, live la Toamna Orădeană 2009.

3 thoughts on “Pe scurt de la concertele din cadrul Toamna Oradeana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.