Pe scurt, de luni dimineata :)

– A fost Schimb de Cărţi Oradea. Cred că a fost cea mai frumoasă întâlnire de până acum. Vă mulţumesc tuturor ce aţi participat.

– Câteva cuvinte despre Auschwitz – The Residence of Death primită la Schimb de Cărţi. E una dintre puţinele cărţi care te poate marca.

– Albuţa, căţeluşa ciobanesc romanesc (de fapt e un mix de carpatin cu bucovinean) a crescut şi s-a făcut o frumuseţe blănoasă.

– Pedofilii şi pradatorii sexuali există în realitate,  nu doar în Criminal Minds. De aproape 20 de ani, un britanic maniac sexual îşi face de cap pe străzile din Anglia. Scotland Yard a demarat cea mai mare urmărire din ultimii ani. Culmea e ca principalul suspect e un tată model cu 7 copii!

– Se pregăteşte o “revoluţie” în mass-media din Anglia! Dacă până acum legea ce reglementează instituţiile media din patria lui Shakespeare spunea clar că o instituţie nu are voie să deţină mai mult de un post de radio şi un ziar local, ei bine, Ofcom (un fel de CNA de-al lor) vrea să renunţe la această lege. Adică britanicii vor avea liber la înfiinţarea de televiziuni, posturi FM şi “fiţuici”. E criză şi în jurnalism!

Albuţa si Sety

Albuţa si Sety. Foto: Dan Oprea

9 thoughts on “Pe scurt, de luni dimineata :)

 1. transport

  In legatura cu acel britanic. Doamne fereste ce e si pe acolo! Cica ar avea peste 50 de ani si victimele erau batranei intre 68 si 93 de ani.

  Dumnezeu sa ne apere de lumea din ziua de azi plina de nebuni!

  Reply
 2. First L

  A fost fain pentru că nu am apucat să mă duc eu. Concluzia? Nu mă mai duc, ca să fie fain întotdeauna 😆

  Peace!

  PS: Acest comentariu ţine locul unei anecdote nereuşite.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.