Pe scurt, de luni dimineata :)

- A fost Schimb de Cărţi Oradea. Cred că a fost cea mai frumoasă întâlnire de până acum. Vă mulţumesc tuturor ce aţi participat.

– Câteva cuvinte despre Auschwitz – The Residence of Death primită la Schimb de CărÅ£i. E una dintre puÅ£inele cărÅ£i care te poate marca.

- Albuţa, căţeluşa ciobanesc romanesc (de fapt e un mix de carpatin cu bucovinean) a crescut şi s-a făcut o frumuseţe blănoasă.

– Pedofilii ÅŸi pradatorii sexuali există în realitate,  nu doar în Criminal Minds. De aproape 20 de ani, un britanic maniac sexual îşi face de cap pe străzile din Anglia. Scotland Yard a demarat cea mai mare urmărire din ultimii ani. Culmea e ca principalul suspect e un tată model cu 7 copii!

– Se pregăteÅŸte o “revoluÅ£ie” în mass-media din Anglia! Dacă până acum legea ce reglementează instituÅ£iile media din patria lui Shakespeare spunea clar că o instituÅ£ie nu are voie să deÅ£ină mai mult de un post de radio ÅŸi un ziar local, ei bine, Ofcom (un fel de CNA de-al lor) vrea să renunÅ£e la această lege. Adică britanicii vor avea liber la înfiinÅ£area de televiziuni, posturi FM ÅŸi “fiÅ£uici”. E criză ÅŸi în jurnalism!

Albuţa si Sety
Albuţa si Sety. Foto: Dan Oprea

9 thoughts on “Pe scurt, de luni dimineata :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.