Schimb de carti Oradea – Februarie 2009

Dragilor, duminică 8 februarie, începând cu orele 15 vă aşteptăm cu drag la o nouă ediţie Schimb De Cărţi Oradea.

Ne vom întâlni în Club Kings, str. Aurel Lazăr nr. 9.

Ce trebuie să faceţi ca să participaţi la Schimb de Cărţi? Să veniţi cu o carte, multă voie bună şi chef de discuţii. Nu vrem bani, nici produse, vrem doar să ne întâlnim într-un cadru liniştit la un pahar de ceai cald să discutăm despre cele mai dragi cărţi citite de voi.

V-am convins? Hai că nu e greu! Mai socializăm şi noi.

15 thoughts on “Schimb de carti Oradea – Februarie 2009

 1. Dan

  Sper că până duminică să nu intervină nimic şi să pot ajunge la SdC… am mai vrut eu să vin, da nu a fost să fie; acum, ca dovadă a bunei intenţii, am şi pus deoparte câteva titluri pe care le voi aduce cu mine să le ofer celor prezenţi.

  Reply
 2. TyB

  Cartea pe care mi-am propus sa o citesc, n-am citit-o pana la capat… din anumite motive foarte intemeiate…
  insa le voi aduce… daca pot veni. N-as putea sa stau decat o ora-o ora jumate ca de la 6 tre sa fiu in Nufarul.

  :(( De ce exact DUMINICA!!!???

  Reply
 3. lilisor Post author

  Perti: musai sa vii de data asta!

  TyB: Duminica se organizeaza in toate celelalte orase. Pentru ca duminica lumea are timp sa iasa din casa, sa socializeze. In timpul saptamanii suntem ocupati cu serviciu, familie, sambata ne revenim din betia de vineri iar duminica iesim la un ceai sa ne dregem si sa povestim!

  Dan: Ooo, nenea bibliotecarul de serviciu! Ce onoare! Te asteptam cu drag!

  Falcuta: da, de vreo 2 saptamani s-a redeschis. Era si cazul!

  Reply
 4. Designerul

  Daca nu intervine nimica, conform calculelor mele, care au fost supervizate de tehnicienii de la NASA, duminica, la ora 15.00 as putea sa fiu si eu acolo. Carti nu mai aduc… am adus data trecuta si eram singurul, ma rog mai era o tipa Lili cu ceva carte…insa eu nu m-am ales cu nimica…decat cu un suc si o discutie interesanta cu nenea Zoso…Deci cum spuneam, as putea ajunge si eu.
  P.S. – poate imi aduci cursurile pentru gradi 😉

  Reply
 5. Lorant

  si acuma sa zic ca eu nu ma duc ? ar fi urat din partea mea asai ? :> :)))) prezent si eu desigur, doar ca eu o sa ma bazez mai mult pe cartile de POKER daca nu va suparati ;;)

  Reply
 6. leonid

  Toate schimb-urile de cărţi se ţin la aceeaşi oră, în mai toate oraşele din ţară? În Iaşi tot la data asta este. Mă bucur că mai sunt persoane care vin cu subiecte interesante şi se merită acest mic offline networking pentru cărţulii. Baftă!

  Reply
 7. TyB

  Mi-a pierit tot cheful… n-am nici macar un pitac… mi-s mai goale buzunarele ca ale lui Lefter Popescu… ce ma fac? Ca de venit as veni, da’ mi-e jena 🙁

  Reply
 8. lilisor Post author

  Leonid: cam da, aproape la aceeasi ora in mai multe orase din Romania dar si de peste hotare. Intr-adevar, intalnirile acestea sunt binevenite. Mai socializam oleaca, sa nu zica lumea ca bloggerii nu citesc si sunt mai introvertiti ca emo kizii… 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.