Seriale noi: Clara Sheller si In Mintea Ericai

Pe vremea când aveam televizor, Hallmark era unul dintre canalele TV preferate. Judging Amy, Criminal Minds sau Midsummer Murders erau cele mai mișto seriale pe care le urmăream aproape zilnic.

Din 27 septembrie Hallmark a început difuzarea a două seriale noi pentru femei: Clara Sheller și În Mintea Ericăi (Being Erica).

Clara Sheller

Clara Sheller

Clara Sheller

E lesne de înțeles că tot serialul se învârte în jurul unei tipe. Clara Sheller (interpretată de
Mélanie Doutey), o jurnalistă de 30 de ani care scrie pentru o revistă pentru femei, a ajuns la vârsta la care, negăsindu-și încă sufletul pereche, a ajuns să creadă în poveștile cu Feți Frumoși, cu zâne fericite și cu oameni îndrăgostiți.

Își împarte locuința cu prietenul său, JP (interpretat de Frédéric Diefenthal) și ajunge să împartă mai mult de atât cu acesta.

Dacă ești curioasă, serialul Clara Sheller se difuzează în fiecare duminică, de la ora 19 pe Hallmark.

În mintea Ericăi (Being Erica)

Ryan si Erica intr-un moment pasional

Ryan si Erica intr-un moment pasional

Serialul ăsta îmi surâde pentru simplul fapt că îmi plac poveștile cu femei disperate să-și găsească perechea și rostul în viață. Să nu uităm că  mi-a plăcut și He’s Just Not That Into You.

Erica Strange, o tânără de 32 de ani, își dă seama că viața trece pe lângă ea, că toate visele ei de a avea o familie fericită, o carieră și doi copii frumoși, s-au dus pe apa sâmbetei.

Soarta însă nu o lasă de izbeliște așa că Erica noastră întâlnește un doctor terapeut care o provoacă să-și schimbe viața, să-și împlinească planurile din adolescență.

Being Erica se difuzează în fiecare duminică, de la ora 20.00, pe Hallmark, evident.

2 thoughts on “Seriale noi: Clara Sheller si In Mintea Ericai

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.