The Jeff Dunham Show

Jeff Dunham, sau tipul cu Achmed, the Dead Terrorist, are propriul său È™ou în cadrul Comedy Central. Omul are un simÈ› al umorului ceva mai … aparte. ÃŽÈ›i trebuie mult curaj să continui nebunia cu teroristul musulman mort, având în vedere tentativele de a face glume despre islamism. (vezi cazul Danemarca de acum 2 ani!)

Dintre personajele care l-au făcut faimos pe Jeff, îmi place la nebunie de Walter, bătrânelul pesimist È™i miserupist. Peanut e haios È™i hiperactiv, Achmed e fascinant – mai ales când spune celebra-i replică: Silence! I kill you! – iar Bubble J e Dorel al nostru. Un fel de Redneck de-al lor. Nu l-am mai văzut pe ardeiul ăla iute pe băț, Jalapeno on a stick. Era adorabil când se „certa” cu Peanut.

Emisiunile lui Jeff pot fi urmărite, din păcate, doar la televiziuni din America. Noi va trebui să așteptăm mult și bine până când televiziunile noastre vor face rating cu astfel de programe.

Chiar, câte stand up comedy americane s-au difuzat la noi? Pro TV și Antena se întrec în fiecare an în a difuza aceleași filme și seriale ce ne-au încântat acum 10 ani, ar fi cazul să mai schimbe „macazul”. E prea scump un spectacol susținut de Jeff Dunham? Sau Gabriel Iglesias? E posibil să nu prindă umorul americanilor la noi?

Mă rog, nu-mi permit să le dau sfaturi oamenilor din televiziuni ce alcătuiesc programele de sărbători. Însă îmi permit să te invit să râzi puțin alături de Walter și de vizita sa la medicul psihiatru. Am râs cu lacrimi la toată sceneta! Păcat că mai jos poți vedea doar începutul fazelor mișto.

The Jeff Dunham Show Thurs 9pm / 8c
Walter’s Therapist
www.comedycentral.com
Jeff Dunham Videos Jeff Dunham DVDs Achmed the Dead Terrorist

5 thoughts on “The Jeff Dunham Show

 • Nu stiu ce-au facut televiziunile, da’ am semnalat si eu carenta umorului de calitate pe tubu’ catodic al romanului, dar n-am mai asteptat pana sa se auto-sesizeze mogulimea media, asa ca pe tag-ul de “comedy central: smile express” am postat o parte din shourile care-mi plac mie cel mai mult si feedback-ul comunitatii a fost bun, dar partea nasoala e ca mai mult de show-urile astea nu opt pune, pentru ca m-as complica in “enfringements & copyrighting law”…

  Desi Hot’n’Fluffy al lui Gabriel Iglesias sau “Freedom of Speech” al lui Eddie Griffin sau “Captain miserable” al lul Dave Attell ar fi fost mai mult decat minunate, nu am de unde le prelua (nu sunt nici pe youtube, nici pe trilu nici pe vimeo, nicaieri) 🙁

  Si e pacat, totusi, pentru ca-i buna dispozitie a cititorului cu umor si neuroni functionali, la urma urmei, nu? 🙂

 • Jeff e genial :)) prima data cand l-am vazut am ras inca 3 zile dupa aceea 😀 dar putina lume stie de oamenii astia…iar la noi la TV…poate peste vreo 10-15 ani :))

 • Daca imi permiti: e Bubba J, nu Bubble J 🙂
  si e pe Facebook 🙂 http://www.facebook.com/pages/Bubba-J/9992891563

  The Jeff Dunham Show e foarte bun dar nici nu se apropie de nivelul celor doua show-uri pe care le-am vazut pe DVD (Spark of Insanity si Arguing With Myself).

  PS: Personajul meu preferat este, of course, Walther – e persoana in care ma voi transforma si eu la batranete 😀

 • Foarte tare sceneta!!!Cat despre ce ai scris despre televiziunile noastre zic si eu ceva:
  Pentru a putea difuza pe cineva ca Jeff Dunham sau Gabriel Iglesias ar trebui mai intai ca ei sa mai si priceapa ce zic ei acolo, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.