Tomesti e online!

Am rămas surprinsă în seara asta când am văzut că Tomeşti, comuna de care aparţine satul unde mi-am petrecut câteva veri, Româneşti, are site. Şi încă unul ok.

Niciodată nu am fost în TomeÅŸti, mereu am fost “prea mică” pentru a merge acolo. Prin august se organiza ceva festival în Valea lui Liman, un loc superb din ce am putut vedea în fotografii. Nici acolo n-am apucat vreodată să merg pentru că am fost … “prea mică”! Bunica ÅŸi mătuÅŸa nici nu mă lăsau să ies din curte fără voia lor.

Dacă anul trecut am văzut pentru prima dată Peştera de la Româneşti, poate anul acesta vom avea ocazia să vizităm Valea lui Liman. Sper ca peisajul să fi rămas la fel de frumos.

Câteva poze de la Mănăstirea lui Miron, Româneşti:

Poarta Manastirea lui Miron Romanesti alee manastirea lui miron romanesti

bazin pastravi manastirea lui miron manastirea lui miron romanesti

bazine manastirea lui miron bazin pastravi

5 thoughts on “Tomesti e online!

  • Câte ar fi de zis despre priveliÅŸtile de la Å£ară… nu doar acolo e frumos, peste tot e frumos. Foarte mult verde, foarte mult aer curat, ceva superb.

    Cât despre Tomeşti, românu ştie şi online în afară de politică şi sport, aşa-i?

  • No puede ser, mujer! Trebuie sa te duc neaparat acolo. Dar sa stii ca ai suferi o mare dezamagire. Valea lui Liman, e, cum s-ar zice, in paragina. Te-ar oftica pustietatea aia. Pe mine, ca zoon politikon ‘care’ sunt, m-a suparat sa vad ca s-au daramat atatea pe acolo. Comuna e un fel de fantoma Ceausista. Dar na, daca-i musai sa mergi, mergem!:))

  • So, Falcuta … imi pare rau (sau bine 🙂 ) ca trebuie sa te contrazic putin. Comuna, ca mai toate localitatile (foste) indrustriale din tara a cunoscut un regres in perioada post comunista, apoi a stagnat putin la stadiul ala pentru ca … acum sa inceapa sa reinvie incet, incet. Nu stiu cate ai vazut tu daramate (in afara de fabrica), dar pot sa-ti spun ca s-au si construit multe. Eu sunt optimist si sper ca zona va reintra in circuitul turistic (pentru ca potential turistic exista) … trebuie doar “the right person” sa cumpere Valea lui Liman. Sper ca in curand voi avea timp sa postez pe site traseele turistice din zona si poate sa-ti schimb parerea 🙂 .
    Multumesc Lilisor pentru promovarea site-ului, chiar m-am bucurat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.