Work hard, stay humble!

Ziua in care am fost pinguin …

Am omis să-ţi spun că la festivitatea de încheiere a cursurilor facultăţii, am devenit “pinguină”. Galeria vine în curând, momentan doar o poză, să-ţi astâmpăr curiozitatea.

Ne-am asortat toţi la robe negre, cravate galbene si pălării (tocă-i zice? togă, zic vocile internaute) cu şnur galben. Frumoşi am fost, să nu cumva să ne deochi!

Pinguini regali, ce să mai! Măcar acum avem diplome. Nu ştiu exact la ce ne vor folosi, dar le avem şi asta e foarte important! 😀

Din poza de mai jos, io-s cea mai mititică, iar designerul e pufos!

lilisor pinguina

P.S: sunt atât de pişpirică, încât la un moment dat m-am pierdut printre restul pinguinilor.

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

 1. 2. Presupun ca diploma e fuuooaarte valoroasa de ti-ai tras un “apropiat” atit de valoros in stinga.
  3. Esti tu micuta sau Designerul e chiar MARE?

  si

  1. Felicitari!

  1. 2. Diploma e valoroasa ca e facuta de nenea Designerul. E creatia lui 😀 Normal ca mi-am “tras” si eu poze cu diploma. Sa vada tat neamu’ ca am si eu cu ce ma lauda, ca n-am venit degeaba pana-n Oradea la facultate :))

   3. Io-s destul de mica, n-am decat 1,65. Dar si Designerul e mare! 😀

   1. Multumesc!

  1. Multumesc! Momentan diploma sta frumos asezata pe dulap. O astept pe cea de dupa licenta, cea aprobata de Ministerul Invatamantului 🙂

 2. Pai deci …felicitari colega…suntem simpatici … si da sunt mare si la propriu si la figurat … coordonate 1,92 si 100 kg tot ce depaseste 100 e inteligenta pura.

 3. mai bine asa … ai scapat neinfectata.
  oare si in sala facea urat cand punea profesorul o intrebare?!
  mi-o imaginez din capatul amfiteatrului urland cu spume: “EU VREAU SA RASPUND!! CHIAR ACUM VREAU SA RASPUND… IN DIRECT! VREAU SA RASPUNDDDD!!! AM SPUS! VREEEAU SAA RASSS-PUUUND A-CUUUM !!!” :))
  nici eu nu prea dau pe la gradi’… sunt autodidact si atat timp cat ma descurc in sesiune e ok 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.