Cu “drag”, domnului viceprimar Carp!

Astă toamnă vă povesteam de campania Primăriei Oradea de a amenda cetăţenii care aruncă mizerii pe jos. Fie că vorbim de un chiştoc de ţigară, de un amărât de bilet de OTL sau un flacon de suc, toţi orădenii care aruncă mizerii pe jos ar trebui amendaţi.

Spun “ar trebui” pentru că domnul viceprimar al muncipiului Oradea, Gheorghe Carp, nu Å£ine cont de căciula primăriei. Åži îşi permite să ocolească regulile stabilite de colegii săi. Nu, pretextul cu “n-am găsit coÅŸ de gunoi” nu Å£ine! SunteÅ£i un cetăţean al oraÅŸului ÅŸi un model pentru orădeni.

Să vă fie ruşine, domnule Carp!


via fua

11 thoughts on “Cu “drag”, domnului viceprimar Carp!

    • Priveste cu atentie mana dlui. Crap care daca s-ar misca in mod natural n-ar lasa tigara pentru ca mai are pana la filtru si in plus de unde stim noi ca nu era in fata un tomberon. Plus daca ne uitam la zidul din spate vedem cum se reflecta umbra cu mana in care mai e tinut chistocul.

    • lol Radu-Mihai

      Da, daca analizam mana vedem cum dl Carp arde cu tigara un copil aflat in fata persoanei care acopera scena!

  • Oradea nu e scrumiera ta! Oradea e groapa ta de gunoi!!! Cum a ramas cu spalatul strazilor? Imi spal masina si dupa o jumatate de ora e iar jegoasa. Sunt pline strazile de praf, noroi, etc. De ce nu se dau amenzi firmelor de constructii care aduc tot noroiul si mizeria de pe santier pe drumurile publice? Tot orasul a devenit un mare container. E mai rau decat intr-o buda publica. (scuze de expresie)

  • Eu nu l-as putea vorbi de urat pe domnul Carp si asta tocmai pe motiv ca in urma cu mai bine de 20 de ani mi-a salvat viata.

    Cu toate acestea, imi pare foarte tare rau ca momentul acela – acum cativa ani, cand l-a pierdut pe fiul sau drag – l-a marcat intr-atat incat a devenit cu totul altul.

    Eu zic sa inchidem ochii in ceea ce il priveste si sa taxam alti oameni care chiar merita. Poate sunt subiectiva, dar sunt greseli mai mari in lume peste care se trece, din pacate, cu vederea.

    • Cred totusi ca esti subiectiva. Un viceprimar ar trebui sa respecte regulile stabilite de “compania” la carma caruia se afla, indiferent de circumstante.
      Intr-adevar, sunt greseli mai mari care ar trebui sanctionate dar sa nu le ignoram nici pe cele comportamentale 🙂

    • Lili, eu nu am auzit de primarul acesta, si nu stiu daca gestul sau e unul frecvent, sau daca el e cunoscut ca un om care se comporta in felul asta in general.
      Daca e primar nu inseamna ca e si statuie. Poate ar trebui criticat pentru mizeria din oras, nu pentru ca el a aruncat un chistoc. Problema era ca acolo nu era cos, nu ca a aruncat. De ce nu era cos, nu de ce a aruncat, asa se pune problema. Doar nu vrei sa bage chistocul in buzunar? Si eu daca nu am unde arunca si nu pot purta gunoiul, il arunc undeva, nu e vina mea ca s-au distrus cosurile de gunoi si ca nu s-au pus altele, samd.

  • Gheorghe, citeste cu atentie: e viceprimar. Normal ca n-ai auzit de el pentru ca tu traiesti in Timisoara :))
    Si eu voi arunca ambalajul pe jos pentru ca nu ma pot deplasa cativa metri pana la cosul de gunoi. Nesimtitii aia, n-au stiut sa instaleze un cos de gunoi langa mine …
    Cosuri s-au tot pus in ultima vreme prin Oradea. Chiar s-au pus multe cosuri, asta nu e o scuza 🙂

    Si tu arunci pe jos? Romanule!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.