Nu doar soacrele pot fi poame acre …

…ci ÅŸi tinerele. Cine a spus că trebuie să ai 50 de ani, să te uiÅ£i la telenovele ÅŸi să ai o figură de femeie acră ca să-i vorbeÅŸti de rău pe cei din jur? O poÅ£i face orice vârstă, mai ales dacă aÅŸa ai învăţat de acasă! Iar expresia feÅ£ei nu mai contează, dimpotrivă, în spatele unei feÅ£e machiate ÅŸi îngrijite se poate ascunde cea mai mare amatoare de bârfe ÅŸi zvonuri inutile.

Noi, femeile, suntem bune la bârfit, la aruncat răutăţi una-alteia, suntem maestre în arta prefăcutului şi a ipocriziei. Însă cel mai adesea bărbaţii ne întrec. În grupurile de bărbaţi am auzit cele mai multe bârfe, cele mai multe răutăţi.

Cine bârfeşte mai mult? Bărbaţii sau femeile?

papusa la targul mesterilor populari oradea

6 thoughts on “Nu doar soacrele pot fi poame acre …

  • It’s not about gender…cred ca e mai mult despre cum ii percepi pe ceilalti…. Femeile au insa o reputatie proasta cum ca sunt cicalitoare si ca nu le convine nimic si se pare ca nu facem nimic sa demostram contrariu..

    • Io nu cred că e neapărat din cauză că am fi cicălitoare. Io zic că suntem răutăcioase, mai ales între noi. Dacă într-un cerc de femei va apărea o femeie mai frumoasă ÅŸi mai bine îmbrăcată, automat va fi catalogată ÅŸi judecată de celelalte în momentul în care va părăsi grupul. Unele o vor jigni chiar ÅŸi de faţă, pentru că, nu-i aÅŸa, nu se pot abÅ£ine de la comentarii de prost gust ci se cred mai morale dacă judecă prin prisma prostiei lor.

      Dacă o femeie va încerca să se remarce şi prin isteţime, automat vor apărea invidioasele care o vor cataloga şi o vor defăima cu orice preţ.

      Sunt femei predispuse la bârfe şi la tot ce e rău. Sunt atât de fascinate de tot ce înseamnă zvonuri şi bârfe încât nu sunt mulţumite şi satisfăcute dacă nu aud şi nu văd ceva rău. Efectiv nu le merge bine. Ca şi cum şi-ar extrage toată energia din ghinioanele cuiva. Cunosc astfel de femei, sunt cele care mereu se plâng de orice, mereu se victimizează, dar n-ar ridica un deget pentru a ieşi din situaţia în care sunt. Însă se bucură enorm când găsesc alte persoane care se „hrănesc” din răul altora.
      Desigur, cunosc şi astfel de bărbaţi. Cazul unui bărbat care mereu se victimizează şi se plânge din orice mi se pare mai tragic decât cel al femeii plângăcioase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.