Work hard, stay humble!

Pana si florile ma iubesc …

Ţi-am mai povestit că “am mână bună” la plantat de flori. Până acum, toate plantele pe care le-am pus au ieşit, fie că au fost seminţe din lămâi, grapefruit, portocale, roşii, pepeni sau alte fructe. Ba chiar şi florile pe care le-am mai “furat” din diverse locuri s-au prins. Ştii la ce mă refer: rupi o frunză, o bagi în apă şi apoi o plantezi. Am un noroc fantastic la plante. Îmi şi plac, recunosc. De aceea cred că şi florile mă iubesc 😀

Azi îţi prezint cel mai nou locatar al apartamentului nostru: un lămâi. L-am plantat astă iarnă, caserola de plastic în care l-am pus a stat numai pe balcon, la frig. Deşi e balconul închis, tot au fost doar vreo câteva grade. Ei bine, puiuţul ăsta s-a încăpăţânat să iasă şi să ne împodobească garsoniera.

Mă aştept să iasă şi celelalte seminţe pe care le-am pus. Dacă voi avea mai multe plante, promit să dau puiuţi celor ce doresc.

lamai

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

  1. Si eu am noroc in plante,orce pun creste.
    Plantele pe car e-am pus sunt:mango,kiwi,lamai…………,am ma pus si plante bolnave si si s-au facut bine si cresc excelent.Natura ma iubeste.
    Cand mi-am pus kiwi la soare s-a uscat ca nu-i face bine soarele si trebuie tinut la umbra,peste cateva zile era din nou verde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.