Work hard, stay humble!

Radiohead – Creep

Cineva-mi spunea că atunci când intră pe blogu-mi se uită ca mâţa la calendar. Nu înţeleg de unde expresia asta, pisica mea nu se uită la calendar (şi am vreo 2 calendare prin casă!), dar se uită curioasă la maşina de spălat pornită.

Iar dacă am vreo bluză cu fermoar înăuntru şi face zgomot, pisica e şi mai fascinată, uitându-se minute-n şir la hainele care se învârt în cuvă. Ba chiar sare cu lăbuţele din faţă pe uşă, doar doar o reuşi să prindă cu gheruţele obiectele alea interesante.

Şi pentru a nu te lăsa cu ochii-n soare, ţi-am pregătit o melodie, că e frumos să-ţi întâmpini oaspeţii cu ceva de băut, de mâncare şi de ascultat. Mâncare n-am (n-am mai gătit de 3 zile de nasol ce mă simt!), ca băutură am ceai, dar ceva-mi spune că e prea soft pentru tine, iar muzichie, ei bine, aici ţin să cred că am gusturi destul de bunicele…

Tu ce mai zici?

p.s: asta ca să nu mai spună cineva că lili n-a mai fost p-aci…

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

  1. un bun prechin zicea de nevasta-sa ca, desi se uita des in calendar, tot o facut un mitz de fata, fromoasa foc, de 4 chile. Deci tot exista o legatura intre calendar si mitze, mai ales daca nu belesti bine ochii.

    Inrest, sanatate si bine ai revenit pe aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.