Scurte de weekend

Inainte de inceperea competitiei sportive, un sportiv georgian de doar 21 de ani a murit in timp ce se antrena pentru o cursa cu bobul. Noda Kumaritashvili s-a accidentat pe una dintre cele mai periculoase si lungi piste. In momentul cazaturii, atletul avea o viteza de 144 de km/ora.

Partea cu rochiile domnișoarelor de onoare o înțeleg complet. Brr! Mi se zburlește pielea pe spate numai când văd culorile alea ..

Desigur, e un studiu realizat de cercetatori, de data aceasta canadieni. Cuplurile în vârstă sunt mai unite, mai iubărețe și mai satisfăcute în dormitor decât s-ar crede. Oh, boy! Abia aștept să ajung babă! 😀

Campania de informare initiata tocmai de Valentine’s Day de către Center for Biological Diversity, va oferi celor 5 castigatori un stoc mare de prezervative, cât să le ajungă pentru toată viața. Scopul campaniei este de informare a americanilor asupra faptului că supra popularea planetei și deșeurile biologice ce rezultă de la atâtea miliarde de oameni, duc la dispariția multor specii de animale. Prezervativele vin în ambalaje speciale pe care sunt tipărite sloganuri haioase: Wrap with care, save the polar bear”, “Wear a jimmy hat, save the big cat”, “Use a stopper, save the hopper” etc.

Io mă întreb: Cum știu câte prezervative va folosi omul într-o viață?

Imaginea zilei: un catelus frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.