Cade Cortina peste multiplexul orădean

Marţi seară fost-am invitată, împreună cu Ioana şi alţi fellow bloggers, la o seară la cinema. Nu la multiplex, ci la Cortina, noul cinematograf care se va deschide-n Oradea mâine, 14 octombrie. Fireşte că tot mâine atunci când se deschide Oradea Shopping City (da, da, fostul Tiago, ala de pe calea Aradului), că doar acolo-i cinematograful.

Sala-i mare, scaunele confortabile, sonorizarea bubuie, iar cei din spate nu ajung să dea cu picioarele-n scaunele de pe rândul din faţa lor (sau, mă rog, eu nu ajungeam, dar io-s mai mică de felu-mi!).

Pesemne multiplexul orădean va avea niţel de competiţie. Acum rămâne de văzut ce-i de făcut cu orădenii care uită să-şi închidă telefoanele atunci când merg la film. Propun afişarea unui panou al ruşinii! Sau să plătească bilete mai scumpe dacă-s nesimţiţi şi nu-s în stare să-şi închidă telefoanele mobile pentru 60-90 de minute.

Ce-am văzut? Cars 2 în 3D. Drăguţ film, dar cam atât. Nu m-a dat pe spate pentru că-i dublat, iar pe mine nu mă încântă filmele dublate.

3 thoughts on “Cade Cortina peste multiplexul orădean

  • deci..ca o sa ma lovesc cu picioarele de scaunele din fata sigur nu trebuie sa-mi fac griji…daca va fi pretul biletului mai bun ca la Hollywod Multiplex..eh..de asta imi fac griji..:)

  • O sa ma duc pana la mama dracului in praznic in cea mai aiurita zona din Oradea cand Lotus e la 2 pasi.

    Pe langa asta, nu e vorba ca nu e in Nufaru sau in centru dar nu e nici macar in oras :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.