Work hard, stay humble!

Cea mai stupidă întrebare

Cea mai stupidă întrebare

jesus facepalmDe când românul a descoperit televizorul, a devenit mai înţelept. A început să cunoască lumea din jur, să observe tipologii de oameni, a descoperit, în sfârşit, cum vin pe lume copiii şi cât de curat e un nou născut la 2 secunde după ce iese de unde iese.

Şi pentru că românul s-a săturat de atâtea noutăţi, a descoperit telenovelele. Pe care apoi le-a aplicat în viaţa personală. La televizor a aflat că dacă o femeie leşină sau vomită, e neapărat gravidă! Mâncate-ar purecii, Esmeralda, că din cauza ta nu mai poate o femeie să vomite liniştită fără să nu fie întrebată:

Eşti gravidă?!

Da, ficatul meu e gravid şi tocmai naşte toţi puii de ceapă pe care îi găseşte în mâncare.

Sau, şi mai tâmpită situaţie: ţi se face rău când ţi se recoltează sânge pentru analize. Fiind fată sensibilă, cu o fobie cruntă pentru ace, evident că leşini pe scaunul ăla. Cea mai idioată întrebare pe care o poţi pune în acel moment e: să nu-mi spui că eşti gravidă?!

E chiar atât de greu să vă abţineţi din a mă întreba dacă sunt gravidă de fiecare dată când mi-e rău? Dacă va fi să procreez vreodată, promit să răspândesc vestea cu viteza luminii. Dar până atunci, lăsaţi-mă în agonia ficatului leneş şi nesimţit…

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

  1. Chiar si iatcu, atunci cind lesina dupa o halba de bere, este intrebat: “Esti gravid?”. Uneori le raspund ca nu, e de la ciroza si ca se ia.

  2. Super enervant.

    Am pățit și eu o dată o chestie asemănătoare (cu întrebări stupide). Aveam la avatar o poză cu mine și cu verișoara mea. Ghici ce: mai mult de 50 de oameni în decursul a unei săptămâni m-au întrebat dacă e prietena mea… mai mult, alții veneau la mine și mă întrebau direct când va fi nunta…

    Da-o naibii de treaba. Lasă-i să creadă ce vor 🙂

    Însănătoșire grabnică și toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.