Work hard, stay humble!

Colţul Cititorului prinde contur

Colţul Cititorului prinde contur

Încet-încet, Colţul Cititorului, căruia i-am pus bazele azi, prinde contur. Primele cărţi au poposit deja în biblioteca alternativă din Lazy Corner, pe Delavrancea nr. 1.

Cum funcţionează:

Toţi participanţii de la Schimb de Cărţi au primit (cei care n-au fost astăzi, vor primi la ediţiile viitoare) o legitimaţie pe baza căreia vor putea împrumuta cărţi din biblioteca improvizată. Cum ţinem socoteala cărţilor? Printr-un tabel pus la punct în Google Docs la care au acces toţi cei care şi-au inclus cărţile în acest proiect.

Avantajul cititorului?

În primul rând, poţi lectura din biblioteca noastră orice carte doreşti, când o doreşti, lăsând alta în loc. Lunar ne vedem la Schimb de Cărţi şi reîmprospătăm oferta de literatură, încercând să-i convingem pe ceilalţi de ce merită citite anumite opere. În al doilea rând, ca membru al acestei biblioteci, te poţi bucura de câteva beneficii din partea localului.

Pe o foaie, care va fi găsită la finalul fiecărei cărţi din biblioteca alternativă, vă încurajez să scrieţi primele impresii despre carte, după ce-aţi terminat de citit. În acest fel, dacă nu puteţi participa la o ediţie Schimb de Cărţi, cine va dori să împrumute cartea, va putea să-şi facă o idee din descrierea pe scurt pe care i-o veţi face.
Simplu, nu?

Pentru detalii despre proiect, contactează-mă prin email!

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

  1. Pingback: 28 noiembrie 2011
  2. Scuze, ca n-am mai ajuns; stiu, ati remarcat asta si fara sa va fi spus eu. 😛 Sper ca data viitoare sa nu va lipsesc. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.