Concurs de MoÅŸ Nicolae :)

Îmi place vara, că-i sezonul meu. Leoaică ce mi-s, ador căldura şi natura înverzită. Îmi place şi toamna, pentru că tot oraşul devine arămiu. Iarna e sezonul cadourilor. Pentru că iarna miroase a portocale şi-a vin fiert cu scorţişoară, a ciocolată de casă şi sarmale cu varză murată. Iarna e sezonul când toţi suntem îmbujoraţi. Frigul nu iartă niciun om!

Pentru că se apropie sărbătoarea lui Moş Niculae, cel care dă cu mâţa-n paie, azi dau startul unui concurs simpatic pe blog.

Împreună cu Tudor şi cu frumoasa doamnă Diana Ribana voi premia 3 cititoare cu 3 premii care sigur îţi vor face cu ochiul.

Ce trebuie să faci? Imaginează-ţi că eşti un fotograf şi că ai de făcut o şedinţă foto cu una dintre hainele create de Diana. Le găseşti pe saitul ei. Fotografiază un loc, o casă, o stradă, un parc preferat din oraşul tău şi postează link-ul aici, în comentarii. Ţine minte că haina aleasă fie se potriveşte în acel decor, fie intră în contrast. Ai vreme până în 5 decembrie să te hotărăşti!

Vreau doar să văd ce haină ai ales şi decorul în care ţi-ai imaginat să o plasezi.

Sunt 3 premii foarte drăguţe şi originale:

– set brosa si cercei mici – pinguin cu caciula
– set medalion si cercei – floare cu piatra albastra in mijloc
– geanta plic din piele cu dantela (17x33cm)
Toate sunt UNICAT ÅŸi REALIZATE MANUAL (hand-made), inclusiv geanta!
Şi asta nu e tot! Dacă n-ai câştigat nici pe blogu-mi, nici la Tudor, mai ai o şansă: toate participantele sunt înscrise în tragerea la sorţi din 6 decembrie. Premiul e o superbă fustă handmade.  (cea din poza din dreapta!)
Produsele Dianei Ribana pot fi găsite din noiembrie şi-n magazinul „La GalERiA” din ERA Shopping Park, iar ultimele creaţii le poţi afla de pe blogul ei. Dacă ţi-a făcut ceva cu ochiul, contacteaz-o!
Şi poze cu premiile, să-ţi faci o idee ce cadou simpatic îţi poţi face de Moş Nicolae:

25 thoughts on “Concurs de MoÅŸ Nicolae :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.