Work hard, stay humble!

Concurs de Moş Nicolae :)

Concurs de Moş Nicolae :)

Îmi place vara, că-i sezonul meu. Leoaică ce mi-s, ador căldura şi natura înverzită. Îmi place şi toamna, pentru că tot oraşul devine arămiu. Iarna e sezonul cadourilor. Pentru că iarna miroase a portocale şi-a vin fiert cu scorţişoară, a ciocolată de casă şi sarmale cu varză murată. Iarna e sezonul când toţi suntem îmbujoraţi. Frigul nu iartă niciun om!

Pentru că se apropie sărbătoarea lui Moş Niculae, cel care dă cu mâţa-n paie, azi dau startul unui concurs simpatic pe blog.

Împreună cu Tudor şi cu frumoasa doamnă Diana Ribana voi premia 3 cititoare cu 3 premii care sigur îţi vor face cu ochiul.

Ce trebuie să faci? Imaginează-ţi că eşti un fotograf şi că ai de făcut o şedinţă foto cu una dintre hainele create de Diana. Le găseşti pe saitul ei. Fotografiază un loc, o casă, o stradă, un parc preferat din oraşul tău şi postează link-ul aici, în comentarii. Ţine minte că haina aleasă fie se potriveşte în acel decor, fie intră în contrast. Ai vreme până în 5 decembrie să te hotărăşti!

Vreau doar să văd ce haină ai ales şi decorul în care ţi-ai imaginat să o plasezi.

Sunt 3 premii foarte drăguţe şi originale:

– set brosa si cercei mici – pinguin cu caciula
– set medalion si cercei – floare cu piatra albastra in mijloc
– geanta plic din piele cu dantela (17x33cm)
Toate sunt UNICAT şi REALIZATE MANUAL (hand-made), inclusiv geanta!
Şi asta nu e tot! Dacă n-ai câştigat nici pe blogu-mi, nici la Tudor, mai ai o şansă: toate participantele sunt înscrise în tragerea la sorţi din 6 decembrie. Premiul e o superbă fustă handmade.  (cea din poza din dreapta!)
Produsele Dianei Ribana pot fi găsite din noiembrie şi-n magazinul „La GalERiA” din ERA Shopping Park, iar ultimele creaţii le poţi afla de pe blogul ei. Dacă ţi-a făcut ceva cu ochiul, contacteaz-o!
Şi poze cu premiile, să-ţi faci o idee ce cadou simpatic îţi poţi face de Moş Nicolae:

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.