Cum să chinui o pisică

Se spune că pisicile sunt prostuţe pentru că mănâncă iarbă. De parcă noi n-am avea nevoie de fructe şi de legume din când în când, pentru a linişti stomacul îndopat cu diverse cărnuri. De fapt, pisicile sunt haioase tocmai pentru că le poţi momi şi păcăli cum vrei şi când vrei.

Cea mai simplă cale prin care poţi tortura, încet şi sigur, o pisică e să-i arăţi ghiveciul cu iarba pisicii, dar să nu-i dai acces la verdeaţă până nu-i îndeajuns de mare. Fireşte că despre iarbă vorbesc. Cea din imagine încă nu a ajuns la înălţimea necesară, mai are nevoie de vreo 2-3 zile. De data asta nu am plantat grâu, ci ovăz.

iarba pisicii

Pentru a continua tortura, se rupe un fir de iarbă şi de flutură prin faţa pisicii. E indicat să porţi mănuşi când faci asta. Sau să-i tai gheruţele. E posibil să te alegi cu nişte urme dureroase.

pisica pofticioasa

Odată ce a simţit mirosul apetisant al ierbii, asigură-te că ză felis catus domesticus nebunus nu se întinde prea mult. Dacă nu ajunge la firul de iarbă, poate să sară şi să-ţi apuce mâna cu ghearele. Nu vrei asta! Flutură firul la înălţimea la care poate ajunge.

catzilla

După ce-ai ademenit-o, grijă la degete. Muşcătura de felis catus domesticus nebunus poate să-ţi provoace traume pe viaţă! Şi e mortală în cazul specimenelor felis catus domesticus paranoicus.

Masculii din această specie, mai mari şi mai pofticioşi, necesită o atenţie sporită întrucât dintr-o singură îmbucătură îţi pot reteza braţul!

privire de pisica inocenta

Repet: pentru ca această metodă de tortură să funcţioneze, felis catus domesticus nebunus nu trebuie să aibă acces la iarba din ghiveci până când firele au ajuns la înălţimea de 10 cm! Nici măcar privirile inocente şi galeşe nu trebuie să te înduplece.
Prima lecţie de torturare a pisicii se încheie aici. Revenim în curând cu alte metode de tortură de succes!

5 thoughts on “Cum să chinui o pisică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.