Work hard, stay humble!

Cum să cucereşti un bărbat?

Cum să cucereşti un bărbat?

Nu ştiu ce fac alte domniţe, dar io l-am cucerit pe Laurenţiu după ce i-am făcut de mâncare. Sau cel puţin asta sper! De obicei, ardelenii se gândesc mai mult la stomac decât la sâni, aşa că, am avut noroc! 😛

Astă seară i-am reamintit de ce în câteva zile vom ciocni un pahar de vin în cinstea celor 5 ani: i-am făcut mâncare cu multă carne. Practic e cea mai bună reţetă de a cuceri un bărbat pe termen lung, fireşte.

Reţeta o am de la bunica: căleşti 2 cepe împreună cu vreo 2 ardei kapia (dacă n-ai kapia, sunt buni şi cei graşi, dar n-au aceeaşi savoare), apoi adaugi vreo 600 gr. de carne tocată de porc şi nişte pastă ungurească de ardei (picantă, dacă vă pică bine). Amesteci bine să nu se formeze gogoloaşe de carne şi apoi adaugi cartofi tăiaţi cubuleţe.

Nu uita să pui sare, piper, vreo 2 frunze de dafin. La final adaugi frunze de pătrunjel şi ţelină, tăiate mărunt, şi vreo 3-4 căţei de usturoi pisaţi. Mai laşi să dea un clocot şi gata!

Probabil mâncarea asta are o denumire, dar io nu o ştiu. La ţară îi zice pur şi simplu mâncare de cartofi cu carne. Şi tare bună e!

Poftă mare!

p.s: cele de mai sus nu se aplică bărbaţilor care gătesc. acolo trebuie să încerci cu … nu ştiu cu ce, că al meu nu găteşte!

mancare de cartofi cu carne de porc

 

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

  1. al meu gateste, si l-am cucerit tot cu gatit :)) it works on all men, ca el nu stie gati ardeleneste 😉 cred ca noi cucerim pe oricine 😀 :))

    1. No, Iatcule, îmi pare rău de tine, dar mai bine-mi pare de nevastă! Şi mie-mi plac spaghetele făcute de Laurenţiu, dar al naibii dacă-l pot convinge să mai facă …

  2. Pot sa vin sa pap la voi? Deja-mi ploua-n gura; langa mancarea asta mere si un ardei iute, care in combinatie cu vinu’ e afrodisiac. 😛
    Distractie placuta! 😉

  3. Eu am cucerit-o pe a mea nu numai cu mancarea gatita, ci mai ales cu farmecul si modestia mea de neegalat. Daca ar exista o statuie al modestiei si al farmecului, atunci aceea statuie ar fi modelata dupa mine. Evident.

  4. Nu numa ardelenii se gandesc la stomac …

    Un barbat pe termen lung se cucereste demonstrand ca esti femeie capabila … repet un barbat adevarat nu un cocalar imputit cu bmwe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.