Work hard, stay humble!

Felicitări Future M&Q şi Clever! Aţi fost formidabili la Toamna Orădeană!

Felicitări Future M&Q şi Clever! Aţi fost formidabili la Toamna Orădeană!

Aseară, pe la 7 stăteam cu gura căscată şi mă minunam de copiii din trupele de dans Future M&Q şi Clever. Dumnezeule, câtă energie puteau avea, cum se mişcau şi cât erau de fericiţi să fie pe scenă.

Încercam să-i prind în cele mai bune ipostaze, să surprind zâmbetele lor, să vă arăt şi vouă, celor care n-aţi fost la prima seară din Toamna Orădeană, cât de frumos a fost!

Să nu mai spun de public. Cred că au fost vreo 1500-2000 de oameni în parcare, mulţi adolescenţi, dar şi părinţi şi bunici. Se bucurau să vadă pe scena orădeană cum pruncii îşi consumă energia într-un mod creativ.

Ce nu ştiţi voi e că în timp ce grupul Future M&Q dansa, în faţa scenei doi copilaşi, de vreo 5-6 anişori, ţopăiau în rând cu cei de pe scenă. Le imitau mişcările. Şi îi copiau atât de bine, încât la un moment dat m-am oprit şi i-am urmărit. Copilaşii erau atât de fericiţi să danseze în faţa scenei, să arate că şi ei ştiu să danseze ca şi cei mari.

Natalia a încântat audienţa cu piese din repertoriul unor artiste internaţionale, iar seara s-a încheiat pe ritmurile muzicii mixate de DJ. Chrome.

În seara asta, de la ora 19, în parcarea din str. Independenţei vor fi următoarele concerte:

19.00 Meda Music
20.00 Miraj
21.00 Garden Beat
22.00 Corso

Poze din prima seară:

Lili

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!


Reader Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.