Nu-mi mai trimiteţi mailuri pe adresa de Yahoo!

yahooDacă nu aş avea ID-ul de Yahoo Messenger! pe care-l au deja câteva sute de oameni şi, momentan, rămâne cea mai bună formă de comunicare privată, aş renunţa complet la serviciile Yahoo. Dar aşa mă mulţumesc doar cu gândul că am renunţat la mailul lor.

Acum, fie vorba între noi, căsuţa de e-mail de la Yahoo e plină de dezavantaje: mailurile bune intră în spam, cele nesolicitate intră în inbox, are o limită mai mică decât Gmail, plus că e prea, prea plină de reclame.

Am o adresă de e-mail pe blog, la care răspund aproape întotdeauna (nu răspund dacă mailul a intrat în spam şi nu l-am văzut înainte de a da Delete junk o dată pe săptămână şi nu răspund la mailuri tâmpite), şi mai am una de Gmail folosită mai mult pentru că m-am abonat la diverse reviste online şi primesc newslettere interesante.

Atât! Nu-mi mai trimite mailuri pe yahoo pentru că nu le văd şi, implicit, nu le citesc. Pentru că nu-mi verific mailul de Yahoo decât din an în Paşte (mă rog, imediat vin şi sărbătorile pascale).

foto: flickr.com (ironic, alt serviciu yahoo!)

 

2 thoughts on “Nu-mi mai trimiteÅ£i mailuri pe adresa de Yahoo!

  • Bravo! Eu am reununtat la ei de ceva vreme si acum imi gasesc mailurile, totul e mult mai organizat si nu mai astept 5 minute pana sa se incarce un singru mail. Cat despre messenger mai am un pic si il inlocuiesc total cu facebook chat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.