Pedigree a oferit un sac de mâncare pentru fiecare post pe blog!

pedigree donatii hrana adaposturi de cainiCum spuneam şi-n postul cu responsabilitatea socială, 2011 a început cu scandalul câinilor fără stăpân. Oare când vom vedea companiile mari producătoare de hrană pentru animale, sponsorizând şi susţinând adăposturile de animale?

Royal Canin, Pedigree, Hills, Belcando, pe când vor face ceva similar acţiunii desfăşurată de Pedigree în Statele Unite ale Americii?

Pe scurt: pentru fiecare post pe blog despre programul PEDIGREE® Adoption Drive, compania oferea un sac de mâncare câinilor din adăposturi. Sigur că asta înseamnă reclamă pentru Pedigree, dar a însemnat şi hrană pentru câinii ţinuţi în adăposturi.

În România s-au înmulţit fără număr samsarii, oamenii cumpără câini de la pseudo-crescători fără să ştie ce înseamnă de fapt să cumperi un câine cu pedigree, de rasă. Şi dau bani grei pentru achiziţia de animale, dar se zgârcesc la hrană. Sau aruncă puii în stradă pentru că nu vor mai multe animale. Iar numărul animalelor abandonate creşte, adăposturile abia având suficiente fonduri pentru castrare/sterilizare şi hrana zilnică.

Un exemplu de urmat e GIA. Au lansat o carte cu şi despre animale, Iubirre, iar banii obţinuţi în urma vânzării se duc la adăpost pentru îngrijirea şi hrana animalelor. O acţiune foarte bună.

Sunt foarte curioasă pe când vom vedea companiile implicându-se şi în problema animalelor abandonate.

2 thoughts on “Pedigree a oferit un sac de mâncare pentru fiecare post pe blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.