Florile zăpezii

N-are vreo valoare sau vreo utilitate prima poză de mai jos, alta decât cea de a-mi oferi ocazia de a mai scrie un articol pe blog. Tremuram de frig când am făcut-o, ba chiar am căzut cu fundul-n zăpadă încercând să pozez niște boboci de la nivelul la care crescuseră. Am ales să v-o arăt pentru că-mi place contrastul dintre zăpadă și floarea mov, dar mai ales senzația de învechit și putrezit pe care o lasă amestecul de verde, mov și albastru din fundal.

Am exagerat imaginea-n Corel AfterShot Pro (e un program ieftin de editare foto, potrivit pentru cei ca mine, neofiÈ›i într-ale fotografiei), cu setarea default numită Cross Processing. Dacă mai sunt utilizatori de AfterShot prin zonă poate-mi daÈ›i idei de presetări sau o sursă unde pot găsi mai multe. Că cele default sunt puÈ›ine È™i … banale!

Hai s-o numim instaFlower, că seamănă cu un efect specific instagramului 😛

instaFlower

ÃŽn altă ordine de idei, de MoÈ™ Nicolae am „pozat” florile din grădina blocului. PresimÈ›eam că va ninge-n curând – că nu mă mint ele, durerile de spate! :))) . Pentru că tot a nins abundent în ultimele zile, azi am ieÈ™it să pozez aceleaÈ™i flori încărcate de zăpadă. Ce contrast frumos, nu-i aÈ™a?

flori din gradina

1 thought on “Florile zăpezii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.