Iarna se numără zgârciții!

Toți zgârciții aleg să pună gresie pe treptele firmei. Gresia, mai ales dacă e ieftină și nu e anti-derapantă, se transformă într-un patinoar de fiecare dată când plouă sau ninge.

Atunci când afară e plin de zăpadă și papucii tăi au talpa încărcată de omăt, sigur îți dorești să aluneci cât mai bine pe acele trepte. Oricâte-or fi, 2 sau 20! Da, ador să simt că-s pe patinoar de fiecare dată când trebuie să intru într-o instituție care și-a amenajat intrarea cu plăci pe care riști să-ți rupi gâtul!

Zgârciții nu vor să dea vreun ban pentru a pune un covoraș antiderapant pe trepte. Sau măcar o bară de sprijin. Ori să cumpere sare și nisip pentru ca atunci când urci acele trepte să nu simți că ești pe Lună și că fiecare pas mic e o luptă cu forțe invizibile care vor să te pună la pământ.

Uneori zgârciții mai au noroc de angajați empatici care pun pe trepte niște cartoane sau cârpe. Să nu-și rupă membrele puținii clienți de care depind salariile lor. Dar cartoanele alea dispar rapid când apar zgârciții în firmă, că strică imaginea companiei!

Tuturor acestor zgârciți le urez tradiționalul „Faliment plăcut!”

5 thoughts on “Iarna se numără zgârciÈ›ii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.