Pozele din oglinzile toaletelor

De-o vreme observ, cu o sprânceană ridicată și cu una strâmbă, că e la modă să-ți faci poze în oglindă. Și nu în orice oglindă, că n-are farmec să-ți fotografiezi chiloții puși la uscat pe sârmă în baie, în timp ce-ți încorzi buzele într-un cadru sexi. Ci e musai să-ți faci poză în oglinda din toaleta unui club/bar/pub. Că ai nevoie, că n-ai nevoie de baie, fugi rapid și-ți faci o poză să arăți lumii că ai fost undeva.

Dar na, io-s săracă, n-am bani nici de umblat în cluburi È™i nici de un telefon cu o memorie mai mare de 150 MB. Nu-mi pot instala, ca tot hipsteru’, Instagram. AÈ™a că am apelat la bătrânul 400D cu al său 50 mm. Doar È›i-am spus că-s săracă! M-am închis în baie, m-am proptit de litiera curată a mâței È™i-am făcut o poză. Să văd È™i io care-i farmecul.

După ce mi-am sucit gâtul încercând să prind unghiul bun, să-mi arăt partea aia frumoasă, pe care apoi s-o scot în evidență cu un program de editare prea scump pentru a mi-l permite, mi-am dat seama că nu „face sens” treaba asta cu „pozatul în oglindă”. Dintr-un singur motiv: io nu știu să folosesc PhotoShop! Am încercat să modific cu XnConvert, dar nu se compară cu fotoșopu!

Sau poate n-o fi fotoÈ™opu’ de vină, ci modelul inexpresiv. Mno, dar nimeni nu-i perfect.

Așa că am aruncat poza la gunoi și-am pozat mâța în timp ce se uita în oglindă. Mândră-i, așa-i?! Cum i se citește istețimea și agerimea din privirea ochiului! Ptiu, să n-o deochi! Ptiu, ptiu să n-o deochi nici tu!

Acum înțeleg de ce „pozele în oglindele buzilor face sens”!

poza de pisi in oglinda

p.s: articolul e o glumă. nu-i foarte reușită, dar e totuși o glumă. dacă te-ai supărat,asta e, să fii sănătos! 

5 thoughts on “Pozele din oglinzile toaletelor

  • Si cand cautam eu prin net ceva poze cu Lugojul…in care stau si prestez in continuare…uite peste ce veche cunostinta dau! Nici nu ma gandeam eu ca baile termale din zona te-au corupt atat de mult. Iar orgoliul si patriotismul local ma face sa precizez, legat de posturile tale, că Lugoj este un oras mareeee, deci nu il stiu de orasel:)). Ma bucur ca am dat de tine si vad ca talentul jurnalistic ascuns (sau nu) nu ti l-ai pierdut. Salutari, Ion Moldovan

    • Ha, a trecut ceva vreme! Comparând Lugojul cu Oradea, să È™tii că primul e doar un orășel. De fapt, termenul „orășel” e o formă de alint la adresa oraÈ™ului meu de suflet. Că doar nu degeaba mi-s mândră că-s lugojeancă!
      MulÈ›umesc! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.