poza in oglinda

Pozele din oglinzile toaletelor

De-o vreme observ, cu o sprânceană ridicată și cu una strâmbă, că e la modă să-ți faci poze în oglindă. Și nu în orice oglindă, ci într-una din toaleta unui club. De regulă cu telefoane deștepte. Dar na, io-s mai săracă și n-am bani nici de umblat în cluburi și nici de un telefon cu o memorie mai mare de 150 MB, să-mi pot instala, ca tot hipsteru’, tradiționalul Instagram. Așa că am apelat la bătrânul 400D cu al său 50 mm. Prost aparat, știu! M-am închis în baie, m-am proptit de litiera curată a mâței și-am făcut o poză. Să văd și io care-i farmecul.

După ce mi-am sucit gâtul încercând să prind unghiul bun, să-mi arăt partea aia frumoasă, pe care apoi s-o scot în evidență cu photoshop piratat, mi-am dat seama că nu „face sens” treaba asta cu pozatul în oglindă. Dintr-un singur motiv: io nu știu să folosesc PhotoShop! Am încercat să modific cu XnConvert, dar nu se compară cu fotoșopu! Uite:

poza in oglinda

Sau poate n-o fi fotoșopu’ de vină, ci modelul inexpresiv. Adică io! Așa că am pozat mâța în timp ce se uita în oglindă. Mândră-i, nu-i așa?! Cum i se citește istețimea și agerimea din privirea ochiului! Ptiu, să n-o deochi! Ptiu, ptiu să n-o deochi nici tu!

Acum înțeleg de ce pozele în oglindele buzilor face sens!

poza de pisi in oglinda

p.s: mai trebuie să menționez că-s sarcastică și ironică în articolul ăsta? 🙂

5 thoughts on “Pozele din oglinzile toaletelor

 1. Ion Moldovan

  Si cand cautam eu prin net ceva poze cu Lugojul…in care stau si prestez in continuare…uite peste ce veche cunostinta dau! Nici nu ma gandeam eu ca baile termale din zona te-au corupt atat de mult. Iar orgoliul si patriotismul local ma face sa precizez, legat de posturile tale, că Lugoj este un oras mareeee, deci nu il stiu de orasel:)). Ma bucur ca am dat de tine si vad ca talentul jurnalistic ascuns (sau nu) nu ti l-ai pierdut. Salutari, Ion Moldovan

  Reply
  1. lilisor Post author

   Ha, a trecut ceva vreme! Comparând Lugojul cu Oradea, să știi că primul e doar un orășel. De fapt, termenul „orășel” e o formă de alint la adresa orașului meu de suflet. Că doar nu degeaba mi-s mândră că-s lugojeancă!
   Mulțumesc! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.