Say hello to „Puicuțăăă”!

Ne-am cunoscut într-o zi senină de marți. Eram grăbită să ajung la o întâlnire, ea stătea singură în magazin. Cred că mă aștepta. Știa că ne vom întâlni, dar de unde? Sigur nu mi-a citit blogul! Ignorată de celelalte, mi-a lăsat impresia că vrea să fie salvată. Că vrea să-și trăiască viața. Că e dornică de călătorii matinale și că n-o deranjează dacă sunt nițel mai brutală cu ea.

Ne-am împrietenit din prima clipă. Eu, fricoasă, ea curajoasă și sigură pe ea. De fapt, sigură pe frânele sale. Am numit-o „Puicuțăăă” (musai cu 3 ă) pentru că-i bună. Și drăguță. Și sexoasă. Sau, mă rog, o fi sexoasă între alte biciclete. Face parte din familia Neuzer, e o Mistral Lady 18.

Puicuțăăă e prima mea bicicletă! Pegasul maică-mii, țoacla pe care am învățat să pedalez la vreo 10 ani, probabil zace în ceva uscătorie, printre alte fierotanii. De 2 zile o pedalez din greu pe Puicuțăăă. Dar tot traversez strada pe lângă biclă, mai ales dacă nu-s semafoare sau dacă bordura e prea înaltă. Dacă ar exista buline galbene pentru bicicliști, sigur ar trebui să port una. Încă mai fac prostia de a sări de pe bicicletă după ce frânez brusc.

De ce mi-am cumpărat bicicletă la 25 de ani? Pentru că-i musai să ies din zona mea de confort! M-am obișnuit să evit temerile, să ocolesc momentele care-mi pun la încercare rezistența fizică. Și vreau să schimb asta. Pe de altă parte vreau să-mi întăresc musculatura. Fizioterapeuta mi-a spus că am dureri de spate pentru că nu fac mișcare, iar mușchii sunt neantrenați. Mersul pe jos nu e suficient.

Laurențiu mi-a pus normă la biciclit: în toamnă va trebui să ajung de acasă până în Lords în doar 7 minute. Eu sper să fac niște craci de zeiță și-un fund de fotomodeală. Dar dacă el vrea să ajung rapid la bere, e bine! I can handle that, cum ar zice americanul!

bicicleta neuzer mistral 18 pt femei

18 thoughts on “Say hello to „Puicuțăăă”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.