The Beatles vs Joan Jett vs Cypress Hill vs House of Pain vs RATM

Un mash up foarte interesant creat pentru un concurs desfășurat de HP România. Oare dacă SOPA, PIPA și ACTA ar fi aprobate și-ar intra în acțiune, ce-ar putea păți un om care a creat un astfel de mash-up? Nu pentru un concurs, ci pentru a se lăuda prietenilor. Sau pur și simplu for fun.

Ar sări arse de cur toate casele de producție că se încalcă drepturile de autor?

A nu se înțelege că susțin online piracy! Dar cred că ar trebui puse niște limite clare între a „pirata muzică/programe/etc” și a crea!

About lilisor

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!

, ,

4 Responses to The Beatles vs Joan Jett vs Cypress Hill vs House of Pain vs RATM

 1. joynt January 27, 2012 at 2:03 pm #

  Odata drepturile respectate, stangaciile legii cred ca nu ar mai avea nimic de imputat unei creatiei originale.

 2. joynt January 27, 2012 at 2:59 pm #

  PS.Mea culpa, fara unei.
  PPS. Daca pot sa imi dau* un link (sarutmana ! Lilisor) CRED ca valoarea va creste pe net, in ciuda banului si in favoarea auto-creatiei.

  Nota: *totusi… nu dau, am ambitie.

 3. Designerul January 29, 2012 at 2:26 pm #

  Romania si inca vreo 21 de tari in Uniunea Europeana au semna ACTA. Trist, Daca se aproba (undeva prin iunie se vor lua deciziile finale daca am retinut eu bine) ne vom putea lua adio de la internetul de care ne bucuram azi. Si ne numim civilizati? Tara care respecta libertatea cuvantului? Nu prea cred. O sa ajungem si noi ca si China comunista, care controleaza net-ul … Cred ca o sa ma las de blogarit in acel moment… sau fiu persecutat chiar arestat pentru ce spun sau ce scriu … Foarte trist. STOP ACTA!

 4. joyflint January 29, 2012 at 4:20 pm #

  hopa mania persecutiei joyflint.wordpress.com/2012/01/21/hopa-sopa

Leave a Reply