Customer service a la Due Fratelli #Oradea

Ziua de vineri e „Fruit day” la birou, dar pentru că fructele nu țin de foame, ne-am comandat pizza de la Due Fratelli. Un fel de „bonding time over comfort food”. Livrarea a fost rapidă, având în vedere că am comandat 8 pizza.

Un coleg a observat o mică eroare pe nota de plată și, într-un mod civilizat, i-am atras atenția băiatului cu livrarea. Ni s-a spus „întreb șeful și fetele de la bucătărie și revin”.

Mi-am zis că lucrurile vor rămâne așa, în definitiv nu-i prima dată când o pizzerie din Oradea încurcă ceva la o comandă (v-am povestit cum am primit căței de usturoi când am cerut sos de usturoi?!). Dar a fost prima dată când m-a sunat un șef să-și ceară scuze pentru încurcătură și să ne ofere desertul din partea casei.

Sunt impresionată! Cei de la Due Fratelli nu știau cui livrează pizza (biroul [e-spres-oh] din Oradea, unde lucrează cea mai bună blogăriță din garsoniera ei, moi), nimeni n-a recurs la amenințări ori certuri (așa cum mai fac unii),  și nici măcar nu ne-am plâns pe feisbuc.

Pur și simplu oamenii au înțeles că s-a produs o încurcătură din vina lor, și-au cerut scuze și ne-au oferit desertul din partea casei pt a uita de întâmplare. Asta înseamnă customer service, o practică atât de rară în Oradea, unde firmele care oferă diverse servicii răspund la un e-mail cu o întârziere de 2-3 luni!

Jos pălăria, Due Fratelli! 

desert-due-fratelli

2 thoughts on “Customer service a la Due Fratelli #Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.