Gina de la Vârciorog

Ea e Gina. Sau poate-o fi Ginel, nu i-am verificat proeminențele. Ne-am văzut în noiembrie și-a fost dragoste la primul click, deși nu ne-am atins și nici n-am schimbat vreo vorbă. Era atât de obosită încât sforăia legănându-se de-o stâncă.
Azi merg s-o vizitez din nou. Să-i transmit ceva din partea voastră? 🙂

Gina locuiește în peștera Osoi, la Vârciorog.

liliac-in-pestera-osoi

About lilisor

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!

, ,

3 Responses to Gina de la Vârciorog

 1. Lia January 24, 2014 at 10:48 pm #

  Sa-i transmiti ca suratele ei sunt in siguranta. Am vrut sa-i vizitez niste rude de prin alte pesteri si am dat de grilaje.
  Acasa am gasit asta: http://www.batlife.ro/?cat=22lang=ro

  • lilisor February 3, 2014 at 11:14 am #

   Da, am dat și noi de multe peșteri închise. Mă rog, discuția-i lungă, dar consider că prea puțini oameni și prea rar se încumetă să intre-n peșteri – mai ales în cele cu intrarea îngustă – pentru a deranja liliecii. Așa că mi se par puțin deplasate grilajele. Dar nu-s speolog sau om de știință pentru a ști mai bine.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cea mai bună lecţie de geografie şi geologie | Lilisor's blog - January 27, 2014

  […] doar știm că-s ființe protejate. Ne-am retras rapid și l-am lăsat să viseze în continuare la Gina. Cred că-n curând Gina va avea și curte și casă. […]

Leave a Reply