Mica avere din Tomnatic

„Ptiu, ptiu, scuipați-i bine, să nu-i deocheați!”

Așa mi s-a spus să vă transmit, vouă celor ce vedeți pozele cu micuța avere dintr-o gospodărie de munte. Mno, când îi vezi atât de roz și de nerăbdători, cum să nu-i îndrăgești?! Despre purcei vorbesc, desigur.

Micuții ăștia tre’ să ajungă vedete locale, să colinde nestingheriți crestele din Tomnatic ca apoi, după ce-or crește, or lenevi la soare pe Valea Mnierei. Că doar s-au născut la țară, în gospodăria unui fost miner …

Gluma, glumă, dar nu credeam că voi vedea vreodată un câine de pază cum fuge ca o oaie beată la vederea unui porc de casă. Bancurile cu și despre porcușorul isteric au și-o fărâmă de adevăr în ele.

p.s: am testat și teoria cu țipatul. E foarte posibil să fie o trăsătură feminină întrucât bărbații au tăcut și-au îndurat apa rece din mină …

purcelusi

purcei

brandusa

About lilisor

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!

, , ,

One Response to Mica avere din Tomnatic

  1. Radu-Mihai March 7, 2014 at 8:15 pm #

    Intr-una dintre pozele acestui articol m-am recunoscut. 😀 Nu spun care! 😛
    Referitor la teoria enuntata se pare ca n-ai testat-o pe cine trebuie, nu de alta dar, e nu sunt femeie – SIGUR!

Leave a Reply