O aventură de-o zi

Adică o aventură de-o sâmbătă. Că aventura de duminică s-a rezumat la a dormi. Și a munci. C-așa-i în tenis, fir-ar jocul să fie!

Am ajuns prin pădure, pe dealul Țiclu – destul de aproape de peștera Țiclu-Stan – închisă publicului din motive de lilieci care trebuie protejați de bipezii care le provoacă mari coșmaruri. Sper să nu fi provocat infarct vreunei viețuitoare, mai ales că io-s aia care fuge speriată ca o mâță atunci când vede un liliac zburând deasupra frontalei.

De data asta am reținut o mică parte din traseul de săptămâna trecută și … nu m-am pierdut prin pădure (mulțumesc, mulțumesc, aplauze, plecăciuni etc. 😀). Bine, e cam greu să te pierzi atunci când colinzi pădurea doar pe drumul forestier. Dar astea-s detalii …

Am văzut și peștera unde băieții au găsit vetre de foc și grămezi de oase de animale. În timp ce o echipă lucra la decolmatarea unei porțiuni, alții coborau într-un aven îngust. Și-au coborât până s-a terminat coarda de 30 de metri. Apoi au cerut una suplimentară, de vreo 15 metri.

În timpul ăsta, noi, bipezii plus Seth, patrupedul, – un superb exemplar Vizsla maghiară -, tot colindam. Și când am ajuns sus pe creastă, am moțăit oleacă. Și bine-o fost!

Voi pe unde-ați colindat în sfârșitul ăsta de săptămână? Vremea a fost prea frumoasă pentru a sta în casă!

bocanci scarpa

motaind sub crengile pomilor

iarba verde din padure

trunchi cu ciuperci

pe creasta

pomi infloriti

seth

About lilisor

Lugojeancă devenită orădeancă. Zâmbesc, citesc și vorbesc mult în compania potrivită. Îmi plac bărboșii, pisicile, câinii și sarcasmul. Nu neapărat în această ordine. Mulțumesc de vizită și de interes! Dacă ai ceva interesant de anunțat, dă-mi de știre!

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Două miresme fermecătoare | Lilisor's blog - February 11, 2014

    […] vă dați seama cât de serioasă e „problema mea” imaginați-vă că înainte de a pleca în aventura de sâmbătă m-am întors din drum pentru un strop de parfum. Partea și mai drăguță a fost când, prin […]

Leave a Reply