Succesuri în onlain

Bună dimineața, dragii mei. Să aveți o săptămână frumoasă și senină, ca o zi de mai! Servim o cafea?

Răspunzi unui client, care-ți cere un serviciu urgent, în termen de 2 luni pentru că n-ai avut timp să-ți verifici inbox-ul? Îmbunează-l și postează pe contul de feisbuc o poză de pe net cu o ceașcă de cafea.

Pe site-ul de prezentare al firmei numerele de telefon nu mai sunt valabile? Pune o poză cu o pisică. Am auzit că face ravagii, crește reach-ul organic.

Formularul de contact nu funcționează, dar totuși nu ai chef să-ți lași o adresă de e-mail corectă pe site-ul de prezentare? Postează un citat motivațional! Așa sigur clienții vor reflecta la cuvintele alese și îți va crește baza de „Likes”.

Un client îți cere prețul total pentru serviciul făcut și tu uiți să-i răspunzi la e-mail? Scrie despre cât de greu e să trăiești și să faci afaceri în România. Tăguiește-l și arată-le fanilor cât de porc e cel ce ți-a cerut un detaliu atât de inutil.

Un client îți cere să te deplasezi la sediul său pentru a analiza situația și un serviciu personalizat? Trimite-i o invitație la Candy Crush. Așa sigur vă veți întâlni cel puțin o dată!

cana-pictata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.