Cum să scapi de binecuvântarea popii?

Începutul de an vine la pachet cu binecuvântarea apartamentului de către popa cartierului, că vrei, că nu vrei. Doar că io aș prefera să dau 50 lei pe mâncarea mâței, decât să-i dau bisericii. Yes, yes, I will die in hell! Așa că anul acesta am scăpat de popa care bate la ușă într-un mod simplu: sound system!

De Crăciun, la recomandarea orădeanului, mi-am făcut cadou un sistem de sunet Edifier. Pentru o garsonieră e suficient un 2.1. De fapt, ce m-a convins la boxele astea e opÈ›iunea de a mă conecta la sistem prin bluetooth – urăsc ideea de a avea zeci de cabluri înÈ™irate prin casă, ca niÈ™te maÈ›e părăsite È™i parazite. ÃŽn primele 2 zile TheMitsi făcea ture între boxe, nu È™tia exact de unde se aude muzica. Acum s-a învățat, dar tot se mai sperie când am chef să ascult mai tare Freak on a leash …

Am lăsat boxele la volum mediu – din respect față de vecini – È™i-am pornit un playlist potrivit pentru o după amiază de duminică. Rammstein. Atât de dumnezeieÈ™te sună „Amour” la boxele astea, nu pot descrie-n cuvinte.

ClopoÈ›elul popii nu se mai aude pe scară È™i probabil că a È™i trecut în fugă pe la etajul 5 … 😀

boxe-edifier

1 thought on “Cum să scapi de binecuvântarea popii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.