Feeling Good

Aseară, la concertul de jazz #Sinatra100, artistul a cam stricat, pentru mine, piesele Strangers in the Night și Feeling Good. În rest, spectacolul a fost ok, ba chiar am ieșit din sala teatrului cu zâmbetul pe buze și cu o nouă glumă pentru prieteni : „maaaaai weeeeeei”.

Cele două piese nu prea pot să le ascult în alte variante, nu-mi plac. Pentru că  … nu stârnesc porii, nu ridică firele de păr pe ceafă, nu provoacă atacuri nostalgice dintr-o adolescență petrecută într-un studio de radio dintr-un oraÈ™ mic etc.

Așa că azi am încercat să scap de gustul amărui ascultând pe repeat „Feeling Good” varianta unicei Nina Simone. Căutând pe televizor, în aplicația de youtube, unde trebuie să bifezi literele cu săgețile de pe telecomandă, am observat că până am terminat de scris „Feeling Good” toate sugestiile erau de la piese idioate de care nu cred că am auzit vreodată, de la remixuri cu Justin Bieber (dafuq?!) la Nicki Minaj.

La fel și cu Strangers in the Night, abia când deja scrisesem complet numele piesei mi-a apărut ca sugestie piesa lui Frank Sinatra.

Și-am avut așa un un sentiment de „nu mai vreau să cunosc lumea asta, mă închid iar în cochilie unde-i cald, muzica-i bună și oamenii nu au impresia că trăiești doar ca să-i ataci pe ăilalți”.

https://youtu.be/OfJRX-8SXOs

2 thoughts on “Feeling Good

  • Poti incerca varianta lui Michael Buble (pt. Feeling Good). E ok (cu orchestra ca-lumea). E putin combinata cu stilul madamei Shiley Bassey (chiar si videoclipul te duce cu gandul al James Bond).
    Asta daca nu ai oroare de cover-uri in general …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.