Unde poți ieși vineri seara în Oradea?

Recent mi s-a atras atenția că vorbesc prea mult cu/despre TheMitsi. Și că socializez prea puțin și prea rar cu tabăra adversă. Da, bre, mă refer la omi. Bărbați. Men. Machos. Cică încă-i prea devreme să mă transform în baba aia acră, care strigă după prunci și crește prea multe mâțe într-o garsonieră împuțită de pipi.

Săptămâna trecută am intrat într-o librărie și mi-am cumpărat o carte nouă, despre Hitler, scrisă de un apropiat de-al său. Detalii-n curând. Firește că-n toată librăria n-am întâlnit vreun tip tânăr pt a schimba opinii despre cărți.

Aseară am fost la teatru, la În inima nopții, episodul Hamlet. Excelentă piesa, un concept inedit. În afară de tanti stomatolog, care m-a văzut moflăind de zor ciocolată (am înțeles, să trăiți, vin la consultație luna viitoare!), n-am socializat cu vreun hombre. Că cei disponibili treceau de 50+, iar ceilalți lipseau (sau poate nu i-am văzut io, că nu mai am vederea de la 20 de ani :D). Mă rog, detalii.

Unde poți întâlni oameni interesanți în Oradea, dacă librăriile-s goale, iar teatrul e frecventat de stimabili cărunți?

ÃŽn bar?

Mno, cum să vă explic io: nu-s foarte familiară cu viața de noapte orădeană. Pentru mine nopțile-s rezervate dulcelui somn sau maratoanelor de Lord of The Rings / Harry Potter / Hannibal / Star Wars etc.

Dar parcă aș ieși în oraș, cât încă mi-s tânără. Dar unde?

Unde poți ieși vineri seara în Oradea, fără să dai de manele și indivizi care încearcă să te agațe cu „ce material fain are rochia ta!” (#truestory)

Help a girl out, pretty please?! 😀

pisica-la-panda

8 thoughts on “Unde poÈ›i ieÈ™i vineri seara în Oradea?

  • In arabescuri maiestuos spre sala, croitorasul diplomat visa la gala, doar unul, plin de vin rosi in oala, “- Vai ce frumos ! Imparateasa-i goala ! ”
    Adesea, dupa cum ati observat, conteaza doar suportul, neaparat.

  • Recunosc ca orele petrecute in sala de lectura a biblotecii judetene, pt ca nah studentie, nu sunt intocmai favoritele mele.
    Dar sincer, nici eu nu sunt mare fana a clubbing-ului, a locurilor prea zgomotoase. Totusi exista acest mic si dragut bar/cafenea ascuns undeva in spatele teatrului de stat, pe Moscovei mai exact , numit Moskva Cafe . E foarte dragut , daca esti genul care ii place totusi sa aiba alaturi prieteni maghiari (desi eu nu sunt genul) lasand rasismul la o pare, localul are un farmec aparte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.