Cine intră pe astfel de reclame?

Citeam un articol și inevitabil mi-au atras atenția reclamele scârboase de sub articol. Abia apoi am văzut reclama cu puța mică, din dreapta articolului.

Cine dă click pe astfel de reclame? Serios, ce te-ar motiva, în afară de o curiozitate profesională, să dai vezi unde te duce dacă intri pe „Ai un penis mic?”(câh, iar o să am rezultate porcoase-n analytics la termenii căutaÈ›i …).

La fel și cu reclamele cu imagini scârboase. Ce te-ar convinge să intri pe asemenea reclame? Că eu am închis pagina de îndată ce-am terminat de citit articolul, pentru mine-s grețoase pozele alea.

Dar cel mai mult m-ar interesa să È™tiu cât e CTR-ul pentru asemenea reclame. Bine, È™i „influence”, că tot e la modă. 😀

reclame-scarboase

4 thoughts on “Cine intră pe astfel de reclame?

  • Din seria #măconfesezlatinepeblog, eu recunosc că uneori mă abÈ›in cu greu să nu dau click pe pinurile în care sunt redate vizual tot felul de remedii spectaculoase care fac punctele negre să dispară ca prin minune. :)))) Deci bănuiesc că s-ar putea să aibă efect È™i reclamele de acest tip, pentru o anumită categorie de public.
    Mai ales că oamenii nu È™tiu de retargeting È™i nu-È™i dau seama că s-ar putea ca scârboÈ™eniile să-i urmărească după ce au dat click. :)) Au senzaÈ›ia că e un click anonim, nobody will ever find out È™i-s curioÈ™i… 😛

  • Multa lume intra pe astfel de reclame, au chiar un succes formidabil. Toate campaniile astea in genul “ce retarzi ar da click” sunt cele mai “profitabile”. E cam ca si in presa, cine naiba mai da click pe “senzational”? Trist, dar majoritatea!

  • Sunt multi care apasa click din greseala ,multi din curiozitate , cert e ca sunt destui. Noi , de exemplu stim ca nu se intampla nimic bun dand click pe ”scarboseniile” alea , dar sunt care nu stiu si apasa ”asa sa vada ce se intampla” .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.