sarcasm

Regulile mele :)

Îmi plac oamenii cu bun simț. Pentru că acest blog e casa mea virtuală, unde primesc pe oricine, te rog să ții cont de câteva reguli de bun simț. Spre exemplu:

  • te rog să nu-mi copiezi articolele spre a le publica pe alte saituri. Cu atât mai mult dacă ai impresia că vei face bani făcând asta. Tot ceea ce scriu pe acest blog reprezintă munca mea și uite-mă în 2020, tot săracă cu un blog mic. Ți-aș recomanda să nu-mi copiezi nici măcar articolele proaste. E foarte posibil să te faci de râs. Mai bine râd de mine decât de tine.
  • pozele pe care le fac reprezintă munca mea. Așa cum sunt: unele reușite, altele prost încadrate și prost executate. Dar dacă-i musai să folosești vreo imagine de pe acest blog, măcar menționează autorul (adică pe mine) cu link. Că așa-i frumos!
  • îți asumi responsabilitatea pentru conținutul comentariilor și ai dovezi pentru a susține ceea ce scrii în comentarii. Mai ales dacă acel conținut poate fi considerat calomniator. Dacă observ că scrii baliverne, să nu te miri dacă al tău comentariu va ajunge-n gunoi.
  • încearcă, pe cât posibil, să nu folosești vulgarități. Știu, te enervează când cineva greșește pe internet, și-i tentația mare să-i pui la punct. Dar nu ajută la ceva o discuție cu înjurături și prea multe lol-uri. Dacă nu ai argumente, nu comenta. E atât de simplu!
  • dacă participi la concursuri pe care le organizez, trece o adresă de e-mail valabilă în câmpul de e-mail. Nu divulg adresele de e-mail, nu dau IP-uri, dar dacă se întâmplă să câștigi, ar fi bine să te pot contacta cumva.
  • nu scrie un întreg comentariu cu Caps Lock. Singura excepție acceptată: ești o pisică care a învățat să scrie și să citească, care încă mai aleargă după beculețul din tastă.
  • dacă nu-ți plac articolele despre pisică, asta e, sunt milioane de alte bloguri pe care le poți citi. TheMitsi face parte din viața noastră, iar atunci când sunt foarte stresată tind să scriu mai des despre năzbâtiile ei. E un fel de „terapie” pisicească.

Ah, da! Întrucât umorul meu e mai … diferit, încearcă să nu iei tot ceea ce scriu la modul personal. Că n-are sens. Oricum nu-mi pasă dacă te superi și uite așa îți crește tensiunea degeaba.

 Atenție, blogul acesta se supune și regulilor impuse de Felinus Catus Maximus TheMitsisarcasm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.