Regulile mele :)

Îmi plac oamenii cu bun simț. Pentru că acest blog e casa mea virtuală, unde primesc pe oricine, te rog să ții cont de câteva reguli de bun simț. Spre exemplu:

  • te rog să nu-mi copiezi articolele spre a le publica pe alte saituri. Cu atât mai mult dacă ai impresia că vei face bani făcând asta. Tot ceea ce scriu pe acest blog reprezintă munca mea È™i uite-mă în 2020, tot săracă cu un blog mic. Èši-aÈ™ recomanda să nu-mi copiezi nici măcar articolele proaste. E foarte posibil să te faci de râs. Mai bine râd de mine decât de tine.
  • pozele pe care le fac reprezintă munca mea. AÈ™a cum sunt: unele reuÈ™ite, altele prost încadrate È™i prost executate. Dar dacă-i musai să foloseÈ™ti vreo imagine de pe acest blog, măcar menÈ›ionează autorul (adică pe mine) cu link. Că aÈ™a-i frumos!
  • îți asumi responsabilitatea pentru conÈ›inutul comentariilor È™i ai dovezi pentru a susÈ›ine ceea ce scrii în comentarii. Mai ales dacă acel conÈ›inut poate fi considerat calomniator. Dacă observ că scrii baliverne, să nu te miri dacă al tău comentariu va ajunge-n gunoi.
  • încearcă, pe cât posibil, să nu foloseÈ™ti vulgarități. Știu, te enervează când cineva greÈ™eÈ™te pe internet, È™i-i tentaÈ›ia mare să-i pui la punct. Dar nu ajută la ceva o discuÈ›ie cu înjurături È™i prea multe lol-uri. Dacă nu ai argumente, nu comenta. E atât de simplu!
  • dacă participi la concursuri pe care le organizez, trece o adresă de e-mail valabilă în câmpul de e-mail. Nu divulg adresele de e-mail, nu dau IP-uri, dar dacă se întâmplă să câștigi, ar fi bine să te pot contacta cumva.
  • nu scrie un întreg comentariu cu Caps Lock. Singura excepÈ›ie acceptată: eÈ™ti o pisică care a învățat să scrie È™i să citească, care încă mai aleargă după beculeÈ›ul din tastă.
  • dacă nu-È›i plac articolele despre pisică, asta e, sunt milioane de alte bloguri pe care le poÈ›i citi. TheMitsi face parte din viaÈ›a noastră, iar atunci când sunt foarte stresată tind să scriu mai des despre năzbâtiile ei. E un fel de „terapie” pisicească.

Ah, da! ÃŽntrucât umorul meu e mai … diferit, încearcă să nu iei tot ceea ce scriu la modul personal. Că n-are sens. Oricum nu-mi pasă dacă te superi È™i uite aÈ™a îți creÈ™te tensiunea degeaba.

 Atenție, blogul acesta se supune și regulilor impuse de Felinus Catus Maximus TheMitsisarcasm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.