Woof…

Eu sunt Ghita. Nu, nu acel Ghita din melodia Cleopatrei Stratan, desi… mi-as dori. Macar asa as sti ca cineva, undeva ma asteapta cu drag la o portita.

dog.jpg

Pe mine ma stiti probabil de pe strazile unui oras aglomerat. Toata ziua vad oameni care trec grabiti pe langa mine, nici macar nu observa ca exist. Sunt vagabond, n-am pe nimeni, asa sunt de cand ma stiu. Dar mai stiu ca sunt foarte prietenos, jucaus si protector cu oamenii buni. Nu-mi plac oamenii rai sau prefacuti, de aceea fac scandal atunci cand cineva ma chinuie.

Cel mai mult ma plac copiii. Si eu pe ei. Sunt atat de plini de viata si mereu impart cu mine bucate delicioase. Ei ma mai scot din rutina zilnica: aceea de a umbla pe strazi in cautare de mancare. Pentru mine mancarea e primul lucru la care ma gandesc atunci cand ma trezesc si ultimul lucru pe care-l vad in minte atunci cand adorm. Ce n-as da sa am si eu pe cineva care sa aiba grija de mine si sa ma iubeasca, sa-mi dea de mancare…

dog2.jpg

Dar poate sunt prea egoist si cer prea mult. Acum locuiesc in coltul unui bloc impreuna cu noul meu prieten, Ionica. Are 9 ani si e un copil istet, dar nu mai are pe nimeni, la fel ca mine. Din cand in cand mai primeste de mancare si atunci imparte cu mine.

dog3.jpg
Daca Mos Craciun ar exista i-as cere sa ne aduca o familie, mie si lui Ionica. Da, asta-mi doresc de la mosul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.