Ce a fost si ce-a ajuns

Plictisita fiind, am intrat pe tot felul de site-uri. Printre altele am ajuns la BritneySpears.com. Mi se pare doar mie sau poza care te intampina pe prima pagina, e foarte prost facuta in Photoshop? Pe bune. Poza respectiva imi lasa impresia ca un emo kid s-a apucat intr-o dupa amiaza sa ciopleasca ceva, asa de plictiseala. Si pentru ca nu avea dalta a folosit cursorul. Zici ca trupul apartine unui travestit caruia i-a fost adaugat un cap frumusel, dar parca privirea imi zice ca e cam gol inauntru.

15_0901_britney_spears_c.jpgVa mai amintiti de vremurile bune cand toate adolescentele visau sa ajunga ca si Britney? Mai tineti minte cand operatiile de marire a sanilor au cunoscut o foarte mare cerere dupa ce domnisoara Spears a afisat un bust mai mare decat cel cu care ne-am obisnuit ?!?

Poftim, spalati-va ochii cu trecutul, ca prezentul e cam putred!

Dovada? Atentie, imaginea urmatoare nu este indicata persoanelor sub 18 ani, cardiacilor, perversilor sau celor ce isi tin prea mult timp mana in pantaloni.

britney-spears-upskirt-no-panties.jpg

4 thoughts on “Ce a fost si ce-a ajuns

  • Vai Lili ce comerciala ai ajuns! Pui poze necenzurate si fara par? :))
    Totusi, am o obiectie – rezolutia nu e destul de mare pt zoom =))

  • Pai … ma gandeam la acei 3 barbati care imi viziteaza site-ul. Probabil ca s-au plictisit sa tot citeasca aberatiile mele asa ca v-am oferit ceva ce va place si produce anumite senzatii. (macar pozele, daca ceea ce scriu nu:)))

  • uh.. si ce senzatii am cand ma gandesc la tin.. ah.. britney :))

    astept posturile in care te dezbraci, sau descrii episoade erotice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.