Daţi o raită … că nu vă doare!

Astăzi vă prezint câteva site-uri utile, uşor de lecturat şi mai ales, interesante.

Didi – blog de dog.  Cine e Didi? Ce o face faimoasă? Aflaţi mai multe dacă intraţi pe blogul său. Trebuie să recunosc faptul că maniera în care e scris acest jurnal inedit m-a “prins” astfel că am devenit o cititoare fidelă.

Bloggeri Oradea. Cine suntem şi cu ce ne ocupam, nu cred că are rost să vă mai explic. 🙂

Blogradea. Locul unde bloggerii orădeni se adună pentru a se face auziţi şi pe unde FM. Dacă eşti blogger orădean şi vrei să ni te alături, nu ezita. Lasă-ne un comentariu, să ştim de tine şi ne putem auzi împreună pe undele Naţional FM Oradea107 FM .

Juicefriends. Un site ce oferă destule pentru toţi. Cele mai bune fotografii din istorie, cei mai frumoşi bebeluşi dar şi cele mai drăgălaşe celebrităţi gravide, toate le găsiţi pe Juicefriends.com

2 thoughts on “Daţi o raită … că nu vă doare!

 1. Amerenescu

  La Didi îţi ies ochii din cap dacă te încumeţi să citeşti. Probabil că el e pe invers cu culorile şi-i plac fundalurile închise, dar majoritatea cititorilor plîng (de dureri oculare) numai cînd îi văd blogul.

  Bloggeri Oradea e bunicel şi are un început de diacritice. N-ar strica să le generalizeze. Softul Autocorect e ca de obicei la îndemînă.

  Blogradea le zice bine despre discriminarea lingvistică. Probabil că în Oradea se simt altfel lucrurile, dar aici mai prin sud engleza mănîncă româna pe pîine la TV la orice oră din zi şi din noapte. Nu m-ar mira să-i văd pe politicieni făcîndu-şi campanie în engleză ca să atragă tineretul americanizat… Cît despre Anna Lesko o mai dă ea pe rusă din cînd în cînd, dar nu exagerează şi în plus vorbeşte o română cu care le dă lecţii la mulţi români de baştină.

  Reply
 2. lilisor Post author

  Ehe … uite critici constructive. La Didi mie îmi plac mult cum sunt scrise “gândurile” lui Didi.
  Mulţumin de aprecieri totuşi. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.