Eu beu …

Mi-am adus aminte azi de melodia moldoveanului Pavel Stratan, hit-ul sau ce l-a facut faimos in toata Romania & Moldova, si ma gandeam de cate ori tot mi-am promis ca am sa ma imbat. Din pacate sau din fericire, n-am facut-o niciodata.

drink.jpg

Pe bune acum. Au fost atatea ocazii si de fiecare data fie am ezitat fie n-am avut cu cine. Trist, nu?

Cand am fost in clasa a 8-a mi-am promis ca daca voi trece examenul de capacitate cu nota mare si voi intra la liceu in clasa cu profil economic voi da petrecere si ma voi imbata. Examenul l-am trecut cu nota mare, am intrat a 4-a pe liceu, am ajuns la economic si … atat! N-am mai baut!

Au trecut anii de liceu (prea repede, pot spune! dar au fost frumosi si fructuosi!) si mi-am jurat ca daca voi trece examenul de bacalaureat cu 9 si ceva si voi intra la Jurnalism la fara taxa, voi bea de nu voi mai stii de mine. Mda … Bacu’ l-am luat cu 9.31, la facultate am intrat la Oradea un an mai tarziu, la fara taxa bineinteles si betia s-a lasat iarasi asteptata.

drink2.jpg

Peste aproximativ 36 de ore voi implini frumoasa varsta de 21 anisori, varsta la care americanii obtin dreptul de a consuma alcool si se pot numi “persoane mature”, macar dupa cuvantul legii.

Acum sincera sa fiu nu stiu ce sa fac : sa ma imbat sau sa nu ma imbat? Sa beu sau sa nu beu? Voi ce ma sfatuiti?

4 thoughts on “Eu beu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.