Invazia tantarilor!

Din pacate, am fost neplacut surprinsa zilele trecute de o invazie (la propriu) de tantari. Nefiind pregatita, am suferit de pe urma revenirii la viata a micutelor dar afurisitelor insecte, asa ca am plecat in cautare de metode de aparare.

Ce e culmea e ca nici acum, dupa aproape o saptamana nu am  gasit nicaieri aparate d-alea care se baga in priza si care folosesc pastile. Tot ce am gasit, in marile magazine pe unde am cautat, au fost niste spray-uri impotriva insectelor (uitate pe rafturi de vara trecuta, probabil).

Daca aveti voi vreo alta idee despre cum as putea sa scap de tantari,  sunt deschisa la sugestii. Pentru ca, sincera sa fiu, metoda traditionala (adica, vanatul tantarilor cu perna, si imprastiatul sangelui pe perete) nu are sorti de izbanda.

Ai naibii tantari!!!

2 thoughts on “Invazia tantarilor!

  • Iti trebuie un pic de talent pt a vana tzantzari… io sunt un vanator inascut si feroce 🙂 .. mi se zice Bloody Hands :))
    Pastilele alea pt aparate nu sunt bune de nimic, iar daca ar fi s-ar fi facut un aparat cat o uzina, cu o pastila de 10 tone ca sa alunge tzantzarii din marile orase! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.