Masaj erotic, anyone?

Nu, nu eu imi ofer serviciile (cel putin nu voua dragilor!). Cautam prin sumedenia de oferte de locuri de munca iar un titlu mi-a atras atentia in mod special : masaj erotic!

Curioasa cum sunt din fire am dat click pe anunt si am citit cerintele specifice postului. Citez :”Daca esti draguta si vrei sa castigi un salariu de 1200USD minim (salariu care poate fii negociat pana la 2500$/luna) aplica pt acest job:
Salon de masaj erotic angajeaza maseuza pentru orasul Sibiu.
pt mai multe detalii acceseaza siteul www.bodytouch.ro(sectiunea angajari)“.

Ei bine, n-am putut sa ma abtin si am intrat si pe site-ul respectivei firme. Inca o data citez :”Pentru cei aflati in trecere prin Sibiu, indiferent de scopul vizitei(afaceri, turism, relaxare), intrebarea e aceeasi : preferi un pat rece si gol de hotel … sau o mangaiere taaaandra, o atingere delicaaaaaata, o rasuflare fierbinteeeeeee?”, am incheiat citatul! (imaginati-va o femeie care va sufla in ceafa, cu cea mai duioasa voce aceste cuvinte! Eh… s-a ridicat un pic nivelul, nu?)

Hmm…si acum intervine mintea mea cea perversa. Stiam ca Sibiul e anul acesta capitala europeana a culturii. Pai care e modalitatea cea mai usoara de a fi in contact cu civilizatia unei tari daca nu prin contact direct cu locuitorii ei?!? Mai ales daca esti barbat si simti nevoia unei aprofundari a acestei culturi alaturi de o femeie buna, care mai stie si masaj. De aici trag concluzia ca niste oportunisti au gasit o alta modalitate de a atrage turistii : femeile, sau ma rog, masajul erotic asa cum il numesc ei. Desi la fel de bine ii putem spune prostitutie mascata.

Pai daca Sibiul devine un fel de cartier cu felinare rosii (dupa modelul din Amsterdam), atunci mai ramane doar ca mai marii nostri din Parlament sa legalizeze prostitutia.

2 thoughts on “Masaj erotic, anyone?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.