Motru reloaded?

Nu stiu cati dintre voi mai tineti minte scandalul de acum vreo 2-3 anisori cand o minora de 12 anisori, din Motru, a fost filmata in timp ce intretinea raporturi sexuale cu un baietas de vreo 14 anisori, iar un altul cam de aceeasi varsta ii filma. A iesit un tambalau, presa vuia de tot felul de articole, mai mult sau mai putin corecte si asa mai departe. Ca sa nu mai zic de filmuletzele ce au facut senzatie pe internet.

Ei, bine se pare ca la Motru s-a rastrunat carul cu ahtiati sexuali. Spun asta deoarece azi am citit pe evz.ro despre cateva minore de 16 anisori care au intretinut relatii sexuale (consimtite, bineinteles!) cu cativa studenti din Timisoara chiar in caminele facultatii.

Primul gand ce mi-a strabatut creierasul a fost ca domnita de 12 ani a crescut si a vrut sa incerce si alte senzatii, mai vestice, ca poate asa se apropie mai usor de Occident si de filmele porno care se fac acolo. Dar nu e asa!

Sincera sa fiu, le compatimesc pe saracele fete. La 16 ani, varsta teribilismului, nu prea stii tu ce vrei si ce faci. Dar stiu altii pentru tine!

Astept sa vad ce scandal va iesi si de data asta!

Apropo, pentru nestiutori, reteaua din caminele Politehnicii e plina de astfel de filmuletze, mai mult sau mai putin deocheate!

2 thoughts on “Motru reloaded?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.