Oamenii sunt prosti!

Romanii nu au logica, nu gandesc si nu-si pun intrebari atunci cand le oferi ceva pe tava. Spun asta deoarece am intalnit mai multi oameni (de varste variate) care au cazut prada “colectorilor” de credit pe telefonul mobil.

Cum se procedeaza? Se ia una bucata telefon mobil, se scrie un mesaj de genul: “Salut, te informam ca numarul tau de telefon a fost extras castigator la tombola de la magazinul X si ai castigat un premiu constand in telefon mobil /suma de … /produse in valoare de …”

Mesajul elaborat se trimite la intamplare, sperand ca persoana care a primit mesajul sa fie indeajuns de idioata incat sa te sune.

Daca a sunat, inseamna ca a muscat momeala. In momentul in care s-a stabilit contactul cu victima, acesteia ii se spune ca pentru a intra in posesia premiului dorit trebuie sa cumpere o cartela reincarcabila de 10/20/30 euro si sa trimita codul de reincarcare prin sms la numarul de la care a primit mesajul initial. Astfel “colectorul” isi va putea reincarca ieftin cartela de telefon. Partea cea mai frumoasa e cand se prezinta la magazin si isi cer premiul. Sa vedeti voi schimbat de culori pe fetzele lor.

Cam asa sta treaba cu toti tzaranii creduli care au telefon mobil!

5 thoughts on “Oamenii sunt prosti!

 • Sa inteleg ca ti-au venit astia la magazin?
  Data viitoare spune-le – stati va rog sa va facem o poza (si ne-o arati pe blog) 😀

 • In primul rand da-mi voie sa te corectez … corect la romani se spune Oamenii e prostu si nu sunt prosti. In al 2-lea rand cam cat de idiot tre’ sa fi sa musti o asemenea cretinatate. Cam cate cazuri concrete stii ?
  See ya …

 • sa`ti explic o chestie …nue toti oamenii sunt prostii …. mai sunt si oameni destepti ….nu ca as face eu parte din cateoria desteptilor dar cu siguranta nu is prost …..eventual fac pe prostu ….sau sunt incapabil sa fac ceva …..si sunt incapabil sa fac ceva ptr ca propbabil ca nu vreau sa fac acel ceva ….sau nu ma intereseaza sa fac ……sau nu ma straduiesc sa fac dar asta nu inseamna ca is prost …nu consider ca oamenii sunt prosti ….probabil ca …lenesi dara vointa …fara credinta s.a. linsta poate continua ……

 • @ Sirg : Pai, pana acum am avut vreo 10 cazuri de genul “Domnita, vreau premiul. V-am trimis si cartela, acu e randul vostru sa-mi dati ceva!”:P
  Dar au fost si cazuri mai fericite, de oameni prevazatori, care nu “pun botul” la orice, si care au venit sa intrebe ce si cum cu mesajul de pe telefon.oricum au fost putini d-astia! 😛

  @anonim : nu, eu prefer sa cred ca oamenii sunt prosti! E cel mai bland termen cu care ii pot caracteriza! (chiar nu vreau sa fiu rea pana la capat!)

  @ Eminemu : da, chiar cred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.