Omul cand imbatraneste…

Sincera sa fiu, credeam ca nu poate exista asa ceva. Ca dupa o anumita varsta iti vine mintea la cap, ca esti mai responsabil(a). Ei, bine dupa ce am vazut cateva fotografii (primite pe mail, bineinteles) mi-am dat seama ca baietii de la Vacanta mare nu au gresit cand au spus ca “Omul cand imbatraneste/ ori moare ori se tampeste”.03velha.jpg

Cum naibii poate o femeie sa se injoseasca asa de mult? Chiar unii oameni nu stiu cand au intrecut limita pateticului si trec la cea a instabilitatii mintale?!?

Sincera sa fiu, nu m-ar mira daca “bunaciunea” ar fi romanca. La noi (vezi cazul PSD si tehnica lor de perversa de a inluenta electoratul prin psihologie inversa, zic ei) nimic nu mai are limite. Nu ne mai vedem nasul de cacatul in care ne afundam zilnic si pe care-l inghitim pentru ca are gust de zahar.

Oameni buni, bagati-va mintile in cap!

5 thoughts on “Omul cand imbatraneste…

  • Nu mai puneti asa ceva pe site este total scarbos sa vezi o baba imbracata in bikini!!!!!!!!!!!!!!

  • ioi tulai doamne…………asta sigur e neam cu profa mea de geografie din liceu … zau ca nu vreau sa stiu ce cauta cu mine la dus……… aaaa, de-aia nu mai beau ………… aaa, ma reapuc de baut……… the pain, the horror (citat exact din power puff girls)

  • off-topic: daca nu ti-ai dat seama… acu’ ti-am descoperit blogu’ si-l citesc pe nerasuflate, inainte sa ma prinda al tau si ma curcubelizeze (adica violet, indigo, orange si altele)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.