Politichia pe net!

Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa scriu despre asa ceva. Nu-mi place politica dar imi place sa citesc diverse articole pe internet. Lecturand ceva prin Adevarul, am dat peste un articol al carui titlu m-a provocat : “Politicienii iau primele lecÅ£ii de internet”. Nu, in articolul cu pricina nu am citit despre cat de neindemanatici sunt politicienii in ale internetului ci surpriza, cat de priceputi au inceput sa devina.

Dupa ce au realizat ca internetul a devenit mai mult decat o sursa de amuzament si informare, ai nostri alesi au trecut la atac. Bine, va dati si voi seama ca nu ei si-au facut site-urile, nici macar articolele nu cred ca sunt scrise de oamenii politici ( nu de alta, dar trebuie si specialistii din P.R sa pape o painica, ceva …).

Am intrat pe site-ul lui Vanghelie. Foarte colorat, cred ca e stelist, nu de alta, dar culorile predominante sunt rosu si albastru. De fapt, daca ma gandesc bine, e si logic. Ciobanul si taranul se impaca foarte bine, nu?!?

Apoi, din curiozitate am dat click pe ceea ce pare a fi site-ul domnului George Pruteanu. Stiu ca e mare om, ca e cult, ca stie multe, ca da lectii de romana intregii clase politice si nu numai, dar site-ul sau e jalnic. E atat de incarcat incat nici nu stiu de unde sa ma apuc sa citesc. Nu sunt specialista in design, dar cred ca pana si o afoana ca mine poate sesiza diferenta de calitate dintre site-ul lui George Pruteanu si cel al, sa zicem, lui Adriean Videanu. O avea mai multi bani, ma gandesc.

Adevarul e ca Primarul General al Capitalei are un site chiar interesant, are un slogan bine ales, culorile nu te orbesc unde mai pui ca are si o oarecare structura logica. Parerea mea!

De la Videanu am intrat pe site-ul lui Emil Boc, alt primar, dar al Clujului. Eh … m-a intampinat o poza dragutza a edilului clujean si mesajul “Va multumim pentru increderea acordata. Ne revedem in curand la noua versiune a site-ului.” Oare cum o fi aratat versiunea veche? Observ o asemanare cu site-ul lui Videanu : culoarea predominanta e portocaliu. Deh … aliatii astia…

Mda … destul cu politica pentru azi. Nu de alta, dar de la atatea site-uri politice m-a luat o mancarime la mana … Cred ca e de la portocaliu … 😛

3 thoughts on “Politichia pe net!

  • Pruteanu isi face singur siteul. In legislatia trecuta a invatat (probabil in timpul plictisitoarelor ore de dezbateri din Parlament) HTML si PHP, cu ambitia de a-si intretine singur siteul. Din pacate pt vizitatorii lui, se pare ca nu a mai avut timp sau pasiunea ca sa evolueze la Web 2.0 🙂
    Faza e ca majoritatea siteurilor politicienilor de azi sunt o fitza, pt ca putini au ceva util acolo, plus ca nu intereseaza mai pe nimeni, asa cum mai nimeni nu este interesat de persoana lor.
    Mai este moda cu blogul personalitatilor, urmand modelul ziaristilor – Nastase, Liiceanu, s.a. (acum nu imi amintesc) si-au deschis bloguri.

  • Dupa ce au realizat ca internetul a devenit mai mult decat o sursa de amuzament si informare, ai nostrii(2i ?) …

    politicienii iau lectii de internet, jurnalistii de gramatica :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.