Studenta cu restanta caut job!

Pentru cei care chiar s-au intrebat de ce nu mai postez pe blog (nu cred ca a existat cineva, dar suna bine formularea) ii informez ca am avut de invatat ptr examene. Am trecut aproape cu bine de a doua sesiune din primul meu an de studentie, si ca orice student “veritabil” m-am ales si cu o restanta, la una dintre cele mai dezagreabile materii (din punctul meu de vedere, of course), dreptul public.

Dar lasa, invata fata si in toamna ia examenul cu 10, cum ii sta bine unei studente cu note de la 9 in sus plus o restanta!

De luni incolo vara e la picioarele mele…sper sa apuc si sa ma distrez, asta daca cineva, binevoitor ma ajuta sa-mi gasesc alt loc de munca, ceva mai lejer.

Ce spuneti, aveti ceva oferte ptr. o studenta cuminte,? Sunt vorbitoare de limba engleza, abilitati foarte bune de comunicare (prietenul meu zice ca totusi vorbesc prea mult!) unde mai pui ca nici calculatorul nu mi-e deloc strain, ci chiar foarte familiar.

Astept oferte!

9 thoughts on “Studenta cu restanta caut job!

 1. lilisor Post author

  tu nu esti prietenul meu! hahahaha…si ce daca vorbesc mult? asta mi-a asigurat reusita la examenele orale ….

  Reply
 2. lilisor Post author

  Iar voi, ca orice barbat, nu vedeti esentialul in acest post. Va legati de un detaliu pe cand mesajul real e evident. Tipic barbatilor! You’re all the same.

  Reply
 3. lilisor Post author

  chestia e ca eu spun ceea ce cred, de asta vorbesc eu mult … am prea multe idei…pe care culmea, atunci cand vreau sa le expun pe hartie, se pierd .. 🙁

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.