The future’s bright, the future’s Orange :D

De azi dimineatza toti colegii de servici care au cartele sau abonamente pe Orange au tot injurat celebra firma de telefonie. De ce? Simplu. Reteaua a cazut! Asadar, dragi oradeni, nu va mai faceti abonamente la o firma care cedeaza la caldura. :))
Nu stiu care e motivul ptr. care a cazut reteaua, si nici nu sunt curioasa. Dar m-am amuzat copios vazandu-i pe colegi cum trantesc cu telefoanele lor, noi noute si de ultima generatie, de pamant.

Cine stie, poate cele 30 de grade ce s-au inregistrat azi in Oradea au fost suficiente pentru a infierbanta un viitor ce se prezinta portocaliu.

P. S : Eu folosesc Vodafone! 😀 Asta da retea!

3 thoughts on “The future’s bright, the future’s Orange :D

  • Ferice de tine Lilisor… insa nu uita un lucru: Traim in Romania, asa ca, daca azi a fost Orange Day, maine cine stie poate pica Vodafone, pe urma Cosmote (chiar daca e a Romtelecom-ului), eRDeeShu’ e mai mereu picat, insa din pacate niciodata nu va cadea mai sus mentionata Romtelecom. Asa ca luati-va buvnitze si porumbei cu care sa trimiteti mesaje (MMS ?!? :p ) sau dece nu, un indian sa trimita semnale cu fum.

  • Nu cobi ca te bat, cat esti tu de mare si de pufos 😀 Oricum, ideea e ca Orange are prea multi utilizatori si de multe ori pica reteaua chiar si atunci cand te afli langa releu!

  • he, he, he… no, ce draguti astia de la portocala (aaa, scuze, no, orange, da’ functioneaza ca o portocala…)… pai pe seama lor ma distram copios pe vremea cand lucram la o oarecare firma de constructii care avea un ditamai conglomerat de cladiri (hale, statie de betoane, garaje si ceva birouri) la marginea unui oarecare oras… la nici 100 m de releul orange (da’ la 3 km de vodafone, pe atunci connex)… i-auzi: cum ploua un pic era clar, jumatate de ora nici un pic de semnal orange… restu’ colegilor, mari sefi si directorasi aveau telefoanele de serviciu toate pe orange… io il aveau pe al meu personal (ca nu capatasem de la firma, si dupa faza asta nici nu as mai fi vrut) pe connex… si numai de-a dracu’ ma fataiam in holul cladirii de birouri vorbind la telefon vreo jumatate de ora, ca sa se oftice toti zgarcitii care nu se indurau sa-si platesca ei telefonu’ si stateau pe sec (si pe “mute”)… aaa, de ece am pomenit de releul vodafone/connex? pai de la ei aveam net (pe o antena “mica, micutza” gsm) si a cazut o singura data in nici nu mai stiu cati ani (nu numai cand am fost io angajat aco’, in totalu’ functionarii, dupa loguri dovedit) si asta anuntat cu 2 zile inainte, ca se fac lucrari si asta e, tre’ sa ne intrerupa 2 ore (si atat a si fost)… aveam si VoIP de la connex… (doamne, ce poa’ sa friga un receptor de telefon dupa prea multa utilizare…) no, acu’ e clar ca nu mai e clar, da’ asa-s la ora asta, e prea de dimineatza…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.